Liz Hathway Astrologie: Zon driehoek Jupiter, vierkant Neptunus

De Zon staat driehoek Jupiter op zaterdag – en vierkant Neptunus op zondag. Jupiter en Neptunus zijn de oude en nieuwe heerser van Vissen – en beide planeten hebben met geloof, the big picture, met aspiraties, levenslessen enz. te maken. Enderzijds nodigt deze planetaire plaatje uit tot optimisme – anderzijds tot zelf-bedrog. Zelf bedrog? Ja… we kunnen onszelf flink overschatten, en doelen en afspraken maken die niet realistisch zijn, We kunnen enorm van deze week genieten – maar het is te hopen dat onze zelf-kennis dermate groot is – dat we desnoods ook ‘nee’ kunnen zeggen.
Deze week hebben we ook een grote vuur driehoek – tussen Venus/Uranus – Saturnus – de Noordknoop en de Maan. Ontmoetingen kunnen een karmische kwaliteit hebben. Mensen kunnen ons verder helpen in onze persoonlijke solaar ontwikkeling, ons levenspad, enz.
In deze vlog – ook aandacht voor Venus conjunct Uranus en Mars in Kreeft. Ik wens jullie een hele fijne week.  Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Zon driehoek Jupiter, vierkant Neptunus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *