Liz Hathway Astrologer: Een vlog over Venus in Stier en Meer

Deze week maken nog twee planeten de teken overstap. Venus gaat naar Stier, Mercurius gaat naar Tweeling. Het is ook de week dat Jupiter eindelijk weer vooruit gaat lopen. Onze long term plannen voor reizen, voor studie, voor zelf-ontwikkeling, krijgen een lift. Jupiter heeft ook met rechtszaken en allerlei soorten onderhandelingen te maken – ook hier kunnen we vooruitgang boeken. Met Venus in eigen teken Stier – en Mercurius in eigen teken Tweeling… kan dit ook een winstgevend week zijn.

In deze vlog… ook aandacht voor Mercurius in Tweeling en de Volle Maan. Dit wordt de week van de frisse wind… geniet ervan šŸ™‚ Indien je een persoonlijk advies wenst, schroom niet om mij te emailen: hathway77@hotmail.com
Hartelijks, Drs. Liz Hathway, MA, DFAstrolS, QHA

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologer: Een vlog over Venus in Stier en Meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *