Liz Hathway Astrologie: Neptunus retrograde.. Saturnus in beeld

Deze komende week, komt Saturnus in Boogschutter goed in beeld. Op woensdag staat de Zon opposiet Saturnus en op zondag opposiet Mercurius. Een oppositie kan letterlijk manifesteren, als iemand die zich tegen jouw plannen verzet. Dit kan een leraar zijn of een baas, een ouder, in ieder geval, iemand die autoriteit heeft. Deze persoon wil je afremmen of feedback geven. Wees bereid om je plannen heel goed te onderbouwen. We moeten vooral de verantwoordelijkheid voor onze akties nemen en er niet proberen met slimme trucjes, excuses, of mooie woordjes ons aan de consekwenties van onze eigen handelen te ontrekken.

Neptunus drukt ook een stempel op deze komende week – want op vrijdag begint hij aan zijn retrograde fase (Neptunus loopt retrograde tot 23 november.). Echter… voordat hij retrograde gaat – maakt Mercurius op woensdag een vierkant met Neptunus. Worden we nu om de tuin geleid of niet? Het is dus zaak om niet zo maar dingen aan te nemen…..In deze vlog ook aandacht voor Zon sextiel Uranus, Mercurius vk Neptunus, en Uranus driehoek de Noord Knoop….

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies, of heb je een specifieke vraag? Dan is een Skype of persoonlijk advies wellicht iets voor jou ! Liz heeft mer dan 30 jaar ervaring en kan je inzicht geven in verleden, heden en toekomst. Voor meer informatie, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Neptunus retrograde.. Saturnus in beeld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *