Liz Hathway Astrologie: De zonnewende en de Power of Love

Venus staat momenteel in Stier en hoewel zij gepassioneerd kan zijn, is zij ook bezig met beminnen, mooi makerij en verbinding zoeken. Dit is een van de redenen dat Venus in verband wordt gebracht met de bindende elementen in ons maatschappij, zoals kunst en cultuur. Stier behoort tot het aarde element – en op zaterdag op de dag van de nieuwe maan – staat zij driehoek met Pluto. Dit is een mooi bewijs van de kracht van de liefde en vormt een tegenpool van haat en agressie. In mijn vlog van vorige week – had ik het over verantwoordelijkheid nemen  (Zon opposiet Saturnus) – en over misleidende informatie (Mercurius vierkant Neptunus), twee thema’s die naar aanleiding van de brand in Grenfell Tower, heel duidelijk naar voren kwamen. Mars staat momenteel in Kreeft – en op zaterdag staat Mars vierkant Jupiter in Weegschaal. De emoties kunnen nu hoogoplopen en een simpele ruzie kan tot een heftige ruzie leiden. Met Mercurius in Kreeft vanaf woensdag – is het daarom belangrijk om het bij jezelf te houden – EN – van een mug geen olifant te maken. Kreeft hecht zich aan het verleden – en Mars vierkant Jupiter – kan oude koeien uit de sloot halen……In deze vlog ook aandacht voor de zonnewende, en tips voor de komende week.

Voor informatie over consulten – zowel prive als zakelijk – schroom niet om contact op te nemen. Stuur een email naar : hathway77@hotmail

Liz Hathway, DFAstrolS, QHP, en Master in ‘Culturele Astronomie en Astrologie’
Met astrologie ondersteunt Liz mensen die zelf bezig zijn een alternatief levensverhaal te vinden. Waar wijst de astrologie naar? Het astrologenwerk bestaat uit het ontvouwen van patronen waardoor het levensverhaal in een bredere context geplaatst kan worden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Liz Hathway Astrologie: De zonnewende en de Power of Love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *