Liz Hathway Astrologie: Kreeft vs Steenbok? Lang leve de vrede

Liz Hathway Astroloie:
De uitdaging deze week – is om onze gevoelens een plek te geven. Aan het begin van de week – staan Mars en Mercurius in Kreeft driehoek Neptunus in Vissen: onze verbeeldingskracht wordt hierdoor gestimuleerd: hele films kunnen voor onze ogen draaien. De normale – zeg maar Saturnaal idee van de tijd verdwijnt. Het lijkt alsof gebeurtenissen van 30 jaar geleden (ik noem maar wat) vorige week gebeurden. Tijd is een fragiele begrip. Deze verbeeldingskracht kan de behoefte doen ontstaan om in contact te komen met ‘het hogere – en we kunnen ook dingen mooier maken dan ze in feite zijn.

Liz Hathway Astrologie:
Later in de week – staan Mercurius en Mars opposiet Pluto. Een oppositie is een aspect van afstand, verwijdering – maar ook van conflikt, ruzie, en spanning. Deze spanning kan een tegenstander zijn die jouw eigen kijk op dingen in twijfel trekt. Het moet duidelijk zijn dat dit veel frustratie op kan wekken.
Ook in deze volg – aandacht voor Mercrius vierkant Jupiter, en Venus vierkant de knopen.
Voor informatie over consulten – zowel prive als zakelijk – schroom niet om contact op te nemen. Stuur een email naar : hathway77@hotmail

Liz Hathway, DFAstrolS, QHA (John Frawley school), en Master in ‘Culturele Astronomie en Astrologie’
Met astrologie ondersteunt Liz mensen die zelf bezig zijn een alternatief levensverhaal te vinden. Waar wijst de astrologie naar? Het astrologenwerk bestaat uit het ontvouwen van patronen waardoor het levensverhaal in een bredere context geplaatst kan worden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Kreeft vs Steenbok? Lang leve de vrede

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *