Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Steenbok: ALLES is onder controle!

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Steenbok
Deze week wisselen twee binnen planeten, Mercurius en Venus van teken: Venus komt vanaf woensdag in sociale Tweeling te staan – en op donderdag – maakt Mercurius de overstap naar Leeuw. Mercurius in Leeuw geeft zelf vertrouwen – is een soort ‘directors’ stand, al kan het soms een tikkeltje autoritaire zijn. Leeuw kan blakend van zelfvertrouwen zijn. 

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Steenbok
Maar… de echte ‘happening’ – komt aan het einde v.d. week, met name rondom de volle maan.. hier ga ik wat dieper op in, in mijn vlog.
Het is een week waarin empathie (Zon driehoek Neptunus) – de overhand niet heeft. We voelen heel veel – maar is telkens weer een aanwijzer die aangeeft dat het moet wel reële blijven. Pluto in Steenbok heeft de potentie om sentiment en zachtaardigheid de grond in te boren. Ik moest ineens denken aan een stuk op het nieuws gisteravond over de hoge aantallen asylum zoekers die in Italie aankomen, 12.000 mensen in 4 dagen. Een politieke crisis – lijkt mij aannemelijk. Welke invloed zou dit kunnen hebben op de verkiezingen in Duitsland later in het jaar?? Pluto in Steenbok is een meester in hard en zakelijk optreden.

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Steenbok
Ook in deze vlog – aandacht voor Zon vierkant Jupiter en Mercurius vierkant Uranus. Niet te vergeten.. Mercurius sextiel Venus. Dit is een top energie voor zaken doen – voor mooie woorden – hopelijk niet van loze beloften. Zon vierkant Jupiter kan zo veel beloven…

Als laatst wil ik jullie aandacht vragen voor een ‘familie’ bedrijf dat specialiseert in sieraden gemaakt met de hand in Nepal en India (voornamelijk). Ik heb meerdere stukken van A Beautiful Story gekocht – en ik draag ze met plezier: door mijn aankoop doe ik iets goeds voor vrouwen die het minder goed hebben getroffen. Ik zag laatst dat ze momenteel een ‘sale’ hebben. Zeker de moeite van het kijken waard.
www.abeautifulstory.nl

Liefs, Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Steenbok: ALLES is onder controle!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *