Liz Hathway Astrologie: Nog meer Zon/Pluto?

Liz Hathway Astrologie (image photo by Felipe Dana/AP, 29 June 2017)

Gisteren zag ik beelden op het nieuws van de stad Mosul. Men viert de overwinning maar het is moeilijk om deze puin met winnen te identificeren. De stad is een totale verwoestte, kapot geschoten hel op aarde. Het was wel makkelijk voor mij om Maan/Pluto – in de beelden te zien. Het ging hier om krachten die boven het hoofd van en ten kosten van het volk (de Maan) hun werk gedaan hebben. Dit noem ik een pyrrhus overwinning. Ook in Hamburg waar demonstranten en politie op de vuist gingen tijdens de G20 summit – was de Volle Maan goed voelbaar. (tekst gaat verder na de afbeelding).

Image result for mosul freed city but at devastating cost
De energie van zondag’s Volle Maan blijft voorlopig bij ons – want –
om te beginnen, de Zon/Mars conjunctie duurt voort. De Maan staat wederom naast Pluto op 5 aug – met Mars achter de Zon in Leeuw. Dit is de energie die ons naar het zonsverduistering van 21 augustus begeleidt – evenals de energie van Jupiter vierkant Pluto. In ons eigen leven zullen we ons uiterste best moeten doen om niet uit kracht te handelen of dwingend te handelen . De ander vrijlaten is belangrijk – want wat uit dwang gebeurt zal uiteindelijk geen mooie vruchten afwerpen.
Op vrijdag vorige week – gebeurde er iets opvallends. In Nederland en in de UK – stierven twee jongens van zes jaar: Tijn Kolsteren en Bradley Lowery. Beide kinderen verlieten ons onder een mooie Mercurius/Venus sextiel. Je zou dit als een boodschap van liefde kunnen zien. De aandacht in Nederland en in de UK voor het heen gaan van deze dappere jonge jongens was groot. Hun levenslust en vermogen raakten ons in het hart. Zon opposiet Pluto spreekt o.a. over oneerlijkheid en de macht van de ongelijke strijd … Echter… deze twee jongens lieten ons zien hoe je op een positieve manier met oneerlijkheid om kan gaan.
In deze vlog… ook aandacht voor Mercurius sextiel Jupiter en Mercurius inconjunct Pluto – maar ook voor Jupiter vierkant Pluto. Vergeet niet om de vlog te delen 🙂 Dank.

Drs. Liz Hathway, Amsterdam 10 juli 2017

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Nog meer Zon/Pluto?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *