Liz Hathway astrologie: Nieuwe Maan in Leeuw

Deze week gaat het vuur seizoen van start.. en hoe! Woensdag is Mercurius in Leeuw conjunct de Noordknoop – en zodoende begint de vuur driehoek tussen Saturnus retrograde in Boogschutter en Uranus in Ram vorm te krijgen.
Met Mars in Leeuw (en niet Ram zoals ik per ongeluk in mijn vlog zei) vanaf donderdag – kunnen woorden in daden worden omgezet. Wat we doen en zeggen kan invloed en impact hebben. Vuur moet zijn grenzen kennen – anders dreigt het een ‘wild’ vuur te worden, die via vonken overslaat en die uiteindelijk destructief kan zijn. Deze vuur driehoek wordt dominant – en vindt zijn ultieme expressie rond de tijd v.d. zonsverduistering op 21 augustus. Wees positief, kom in aktie, maar beloof niet te veel. Gun jezelf wat speel ruimte.
Het positieve van deze vuur driehoek is dat het ons uit de ‘veilige’ Kreeft stoel haalt. Zon en Mars in Kreeft – kent bepaalde angsten en onzekerheden – die dikwijls op gevoel gebaseerd zijn. ‘Play safe’ – wees voorzichtig. Wat we hebben en kennen moeten we veilig stellen. Vuur lapt zulke gedachtes aan zijn laars. Vuur wil risico’s nemen, durft fouten te maken en wil zichzelf laten zien. Ik ben heel benieuwd hoe deze energie zich in het collectief gaat manifesteren. In de persoonlijke sfeer – kunnen we onze plannen in aktie zetten – de uitdaging is om soepel te blijven en anderen bij onze plannen te betrekken. Leeuw is vaak een solist.
Ook in deze vlog – aandacht voor Venus vierkant Neptunus op maandag, Mars vierkant Uranus op dinsdag – en natuurlijk – voor de nieuwe maan in Leeuw op zondag.

Voel vrij om deze vlog te delen – en nogmaals wijs ik jullie op de astrologieblog Facebook groep. Dit is een aktieve groep van ruim een duizend leden. Hier kun je terecht voor vragen – maar ook voor informatie over workshops. Ik wens jullie een hele fijne week.
Hartelijks, Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway astrologie: Nieuwe Maan in Leeuw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *