Liz Hathway astrologie: Over daadkracht en de Zon conjunct Mars

Liz Hathway Astrologie: Zon conjunct Mars

De nieuwe Maan van 23 juli – wordt deze week gevolgd door een Zon/Mars conjunctie – in de 5e graad van de Leeuw. Dit voelt heet aan. Kijkend naar de laatste twee Zon/Mars conjuncties – zie ik een patroon van geweld. De conjunctie in 2015 viel in de Ramadan periode – en waren aanslagen gepleegd: de Kobani massacre in Syria, en eveneens in Kuwait. De conjunctie in april 2013- viel daags voor de Boston Marathon bomb. Deze conjunctie valt op de Maan in de horoscoop van Israel – en zal imo – weinig goeds voor een plek zoals Jersusalem betekenen. De spanning daar begint nu hoog op te lopen.
Kijk waar deze conjunctie in je eigen horoscoop valt. De zaken die onder dat huis vallen – krijgen nu een extra dynamiek. Een conjunctie signallert het begin van een cyclus – en deze cyclus heeft te maken met wilskracht en creativiteit, een daadkrachtig visie kunnen hebben. Deze cyclus wordt ook bezegeld door een krachtige Jupiter/Pluto vierkant – die al sinds november 2016 de boel op stelten stelt. Al zou Jupiter in Weegschaal het graag willen, met Pluto in Steenbok valt moeilijk te onderhandelen. Er zijn grote belangen in het spel.

Meer persoonlijk, is de vraag, hoe daadkrachtig kun je of wil je zijn? Een negatieve aspect van Leeuw kan zijn, dat hij/zij anderen het licht niet gunnen. Maar wie nu te egocentrisch optreedt – zet veel op het spel. In deze vlog, besteed ik ook aandacht aan Mercurius driehoek Uranus, en Mercurius in Maagd….  Indien je een persoonlijk advies wenst, schroom niet om mij te emailen: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway astrologie: Over daadkracht en de Zon conjunct Mars

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *