Liz Hathway Astrologer: Uranus retrograde

Ik ben aan het experimenteren met vloggen in het engels. Duidelijk Uranus op mijn Mars. Even een korte vertaling van de inhoud: Venus in Kreeft brengt de aandacht terug naar de kleine wereld. Persoonlijke, intieme relaties verdienen meer aandacht en we kunnen problemen voor zijn als we de stem van ons gevoel en ons hart volgen. De rit van Venus door Kreeft wordt best moeilijk (oppositie Pluto, vierkant Jupiter, vierkant Uranus) dat weten we al, dus we moeten nu in aktie komen. Momenteel komt Mars op voor de Zon – en geeft onze de energie boost die we nodig hebben – om de ballen te laten rollen.

Vanaf vrijdag loopt Uranus retrograde. De tijd is rijp voor een innerlijke verandering. De eclips seizoen begint NU. We hebben straks een grote driehoek in vuur  tussen, Mars/Zon/Knoop in Leeuw – Saturnus in Boogschutter – en Uranus in Ram (met de Maan in Booschutter op donderdag – krijgen we hier een klein voorproefje van). We kunnen ons nu van veel baggage bevrijden. Wie durft wint.

Drs. Liz Hathway (Amsterdam, 31/7/2017)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Liz Hathway Astrologer: Uranus retrograde

 1. Dorien zegt:

  Mevrouw Hathway, wat mooi deze Vlog in Engels. Ik was een beetje bang omdat ik dacht dat ik het met mijn “schoolengels” niet goed zou kunnen volgen. Dat viel alles mee: u spreekt gelukkig duidelijk en niet zo heel snel.
  Het is ook prettig dat er een beknopte uitleg in het Nederlands geschreven is. Dank u veel voor dit alles!

 2. Bernadet zegt:

  Miss Hathway……ik kijk elke week uit naar je lezing…..voor mij is het minder duidelijk….het nederlands komt duidelijker over …..maar proficiat voor je presentatie….bernadet.

 3. Greet veldt zegt:

  He Liz,
  De vlog is beter te volgen dan al een eerder experiment van je om je eigen taal te gebruiken.
  Ik sluit me aan bij de vorige reactie. Fijn als je in het kort in het Nederlands de Keek op de week weergeef en dan de vlog in het Engels. Een heel goed te volgen tempo en woordgebruik.
  Een zeer geslaagde eerste vlog in het Engels.

  Groetjes Greet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *