Liz Hathway Astrologie: De Maansverduistering in Waterman zet intieme relaties onder druk

Maansverduistering in Waterman – zet intieme relaties onder druk

Vandaag begint de eclips seizoen in het echt. De Maan in Waterman – die uitzichelf al niet al te emotioneel is – wordt verduisterd. De energie van de komende twee weken – de ‘build-up’ als het ware – naar de zonsverduistering van 21 augustus – wordt emotioneel gekleurd door deze volle maan. De horoscoop voor de maansverduistering – is vrij cholerisch – d.w.z. doenerig. Mars komt nu ook op voor de Zon. Echter, ik denk dat we voorzichtig moeten zijn op dit moment, met het uiten van gevoelens en de emoties. Ik denk dat gevoelens op dit moment beter niet als leidraad voor aktie kunnen dienen. Venus in Kreeft – legt de nadruk op intieme relaties, op vrouwen, vrienden, op onze ‘clan’. Deze relaties staan onder druk – en met Mercurius in Maagd, en Zon driehoek Saturnus op zondag – is zelf-discipline een verreiste. .

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: De Maansverduistering in Waterman zet intieme relaties onder druk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *