Liz Hathway Astrologie: De tijd is rijp om op de reset knop te drukken

Liz Hathway astrologie: De tijd is rijp om op de reset knop te drukken. Dit wordt aangegeven door de zonsverduistering vandaag – maar ook door het feit dat op vrijdag Saturnus direkt gaat lopen.

De Zon/Uranus driehoek op maandag roept om meer autonomie en meer spontaniteit. Leeuw is gebonden met het hart en Uranus in Ram durft zijn eigen weg te gaan. Het gaat hier om een driehoek – m.a.w. – onafhankelijkheid hoeft niet per se een stoor factor te zijn. Als je integer bent – kun je je eigen hart volgen – zonder grote golven te veroorzaken.

Het feit dat Venus vierkant met Uranus staat op donderdag, kan natuurlijk een breuk in een relatie aangeven. Venus in Kreeft koestert, maar houdt ook vast. Water kan ook angstig zijn. Uranus wil niet ingekapseld worden en wil banden die te klemmend zijn, breken. Maar… al sluit ik een relatie-crisis of een scheiding niet uit, er is ook een goede kans dat er nieuwe afspraken worden gemaakt, die uiteindelijke voor beide personen beter uitpakken.

In mijn poging om de vlog kort en bundig te houden, ben ik vergeten Mars conjunct de Noordknoop (zaterdag) en de Zon conjunct Mercurius (ook op zaterdag) te melden. Mars in Leeuw – geeft daadkracht, en de Noordknoop geeft aan dat de stappen die nu ondernomen worden – ons eigen groei bevorderen.

In deze vlog.. ook aandacht voor de Zon in Maagd, Venus in Leeuw en meer. Dit is een wat kortere vlog – minder dan 5 minuten šŸ™‚ Ik wens jullie een super week. Drs. Liz Hathway (Amsterdam, 21 augustus, 2017)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: De tijd is rijp om op de reset knop te drukken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *