Liz Hathway Astrologie: Zon opposiet Neptunus en de Volle Maan in Vissen

Ten eerste moet ik me verontschuldigen, voor het niet plaatsen van een rubriek vorige week. Ik ben ziek geweest. Mijn excuses hiervoor.
Deze komende week, kan het knap lastig zijn om de juiste balans te vinden tussen droom, fantasie en de werkelijkheid. Maagd heeft een talent voor de details, is zeer accuraat. Vissen daarentegen is net een kameloen die in zijn omgeving op kan gaan. Vissen heeft een grote voorstellingsvermogen, is imaginatief, creatief, en heeft eerder oog voor ’the big picture’ dan voor de kleine details. Dinsdag staat de Zon opposiet Neptunus en de behoefte om iets voor een ander te betekenen in groot. Maagd is  ontzettend dienstbaar – echter met Vissen in beeld – is er een risico dat je over je eigen grenzen heen gaat. Als je jezelf in een ander verliest, of ten onder gaat aan helpen, dan ben je niet goed bezig. De Volle Maan in Vissen op woensdag, benadrukt de Maagd/Vissen thema’s. De kunst is om de juiste plek te vinden voor onze visies, dromen en fantasie – terwijl wij nuchter blijven.

Dinsdag gaat Mercurius direkt – waardoor een zaak die de hele zomer (sinds 6 juli??) speelt, eindelijk tot een conclusie komt. Op zondag keert Mercurius terug naar Maagd – en de draad wordt symbolisch weer opgepakt. Mercurius voelt zich helemaal thuis in Maagd -en kan zich van zijn slimme, praktische kant laten zien.

Eveneens op dinsdag, komt Mars in Maagd te staan. Mars in Maagd zet zijn energie in om order op zaken te krijgen. Mars houdt ook van een stevige uitdaging. Ik moest even aan Donald Trump en Kim Jong-Un denken. De ‘oorlog van woorden’ tussen deze kemphanen zal nieuwe vormen aannemen als Mars in Maagd komt te staan!

Verder in mijn vlog voor deze week, ook aandacht voor de Zon driehoek Pluto op zaterdag. Dit is een stevige aspect – die ons met beide benen op de grond zal houden. Fantasie is leuk, dromen zijn fijn, echter… een deadline (Pluto in Steenbok) … is een garantie dat iets staat te gebeuren. Ineens vinden we de zelfdiscipline, de focus en de drive om voor belangrijke dingen te gaan.

Ik wens jullie een hele fijne week.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Zon opposiet Neptunus en de Volle Maan in Vissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *