Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct de Noordknoop, Zon vierkant Saturnus.. tijd voor het serieuze zielen werk

Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct de Noordknoop, Zon vierkant Saturnus… tijd voor het serieuze zielen werk

Ik kijk met gemengde gevoelens naar de week die voor ons ligt. Ik zie natuurlijk het potentieel van de conjunctie van Venus in Leeuw (die graag het stralende middelpunt wil zijn), en de Noordknoop die voor mij met bijzondere ontmoetingen, nieuwe uitdagingen en spirituele groei te maken heeft. Venus staat ook op woensdag driehoek Saturnus en op vrijdag sextiel Jupiter (ook weer die schitterende kansen – alhoewel met een sextiel – moeten we ze soms zelf wel scheppen). Maar goed… Saturnus is op donderdag ook in beeld. Zon vierkant Saturnus kan ons echt opzadelen met een te sterke realiteitsbesef… Ken je die persoon die altijd zegt ‘nee, dat kan niet..’ tot dat iemand het tegendeel bewijst. We kunnen dus vast komen te zitten in onze eigen beperkingen, tekortkomingen, enz. Maagd kan soms zo veel focus op de kleine dingen leggen – dat zij mooie kansen onopgemerkt voorbij laat gaat.

Ik zou zeggen… wees alert op jezelf. Neem even de tijd op donderdag om te kijken naar wat je graag zou willen. Venus is passie – waar ligt die van jou?

Natuurlijk is Saturnus niet alleen de planeet die beperkingen oplegt. Zon vierkant Saturnus gaat ook over verantwoordelijkheidsgevoel, jezelf op een positieve manier ‘serieus’ nemen. Saturnus eist ook dat we achter onze keuzes en plannen staan – hij laat ons wijsheid ervaren.  Saturnus lessen hebben met de tijd te maken – met het zien hoe dingen uitpakken.

Alles bij elkaar ? Een goede week voor relaties – mits wij onze verantwoordelijkheid nemen. Met Mercurius conjunct Mars op zondag… kunnen we ook door de mooie argumenten van anderen heen prikken (of andersom natuurlijk).

Ik wens jullie een hele fijne week. Drs. Liz Hathway

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct de Noordknoop, Zon vierkant Saturnus.. tijd voor het serieuze zielen werk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *