Astrologiecongres Oldenzaal 2017

Astrologiecongres Oldenzaal 2017

Als spreker op de vrijdag avond, aan mij de eer om de spits af te bijten. Wederom is het Peter Saarloos gelukt om een interessant astrologie programma samen te stellen. Wie niet in Oldenzaal is geweest – pak je kans. Het is een oer gezellig congres in een familie hotel in een mooi landschap. Ik maak altijd een wandeling – als het weer het toelaat. Ik ben er het hele weekend, en hoop oude en nieuwe vrienden te ontmoeten. Voor meer informatie over het astrologiecongres Oldenzaal,  zie hier de link naar de website. Hier volgt de informatie over mijn eigen bijdrage…..

Met Ruime Blik: op weg naar 2020 en verder
‘Moge u leven in interessante tijden’, is naar verluidt een Chinese vervloeking. Na de Brexit, de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland, de verschrikkingen van de oorlog in Syrië, de Arabische Lente en de opkomst van IS zullen we in 2018 wellicht opgeluchte afscheid nemen van Uranus in de Ram. In rap tempo, verandert de wereld om ons heen en we lijken geen idee te hebben van waar we naar toegaan. Echter, als we kijken naar de trends in het collectief en de bewegingen van de planeten, kan mundane astrologie ons enigszins wat houvast bieden. Wat heeft Uranus in Stier ons te zeggen? Belangrijker nog, welke betekenis heeft het jaar 2020, met z’n de drievoudige conjunctie van Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok en de overstapconjunctie van Jupiter en Saturnus in de eerste graad van de Waterman? Is dit wellicht een signaal dat het Watermantijdperk begint? Met ruime blik, geef ik mijn mundane visie op wat de weg naar 2020 (en verder…) ons gaat brengen.

Liz Hathway MA, DFAstrolS, is een gepassioneerde astrologe met een speciale interesse in de mundane astrologie. Liz heeft een master in ‘Cultural Astronomy and Astrology’, is houdster van de diploma van de Faculty of Astrological Studies in London en is een gekwalificeerd uurhoekpractitioner (John Frawley). Met behulp van astrologie ondersteunt Liz mensen en bedrijven in hun persoonlijke zoektocht naar antwoorden. Liz organiseert workshops en geeft lezingen op het gebied van astrologie. Haar MA-dissertatie over Saturnus verschijnt (in 2018?) als boek binnen de Sophia Centre Monographs-serie. Liz heeft haar praktijk in Amsterdam.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *