Hajefa Astro-Agenda’s 2018

Hajefa Astro-Agenda’s 2018

Het thema van Hajefa’s  Astrologische Agenda 2018 is Klassieke Astrologie en met name de periodestystemen. Er staan artikelen in van Martien Hermes, Oscar Hoffman en Helen Vos. De stukken in de agenda zijn kort en bundig – maar ook informatief. Ik lees ze graag in de trein, soms ook meerdere keren. Maar het gaat natuurlijk niet om de stukken – het gaat altijd over de data. Als ik afspraken inplan – grijp ik mijn agenda om te zien waar de planeten staan, welke aspecten plaatsvinden, m.a.w. om te kijken hoe de energie van die dag IS. Voor mij persoonlijk, is de astro-agenda onmisbaar. De informatie hieronder is afkomstig van de website van Hajefa waar de agenda ook besteld kan worden.

Ieder jaar verschijnt in september de Astrologische Agenda in twee uitvoeringen en in 2018 is het thema: Klassieke astrologie: periodesystemen. In de agenda staan verschillende artikelen over het thema van diverse schrijvers. De agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband.
De ingebonden versie van de agenda is genaaid en ingebonden waardoor de agenda plat opengelegd kan worden, nadat de rug van de agenda een aantal keren stevig is opengevouwen.
De ringbandversie van de agenda kan door de ringband gemakkelijk plat opengelegd worden. De omslag heeft zowel voor als achter een flap die als bladwijzer kan worden gebruikt.
De agenda heeft een praktische indeling en lay-out:
–   7 dagen op 2 pagina’s: 4 dagen links en 3 dagen rechts
–   de gebonden met leeslint
–   de ringbandversie met extra flap aan de omslag om als bladwijzer te gebruiken
–   mooie kwaliteit off-white papier
per dag:
–   planeetstanden in ME(Z)T
–   aspecten, tekenwisselingen
–   declinatie-aspecten
–   tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten
–   Void of Course Maan
–   tijden van opkomst en ondergang  van de Zon, de Maan en de Maanfasen
Voorts bevat de astrologische agenda jaaroverzichten, een adressenbestand, de jaarfeesten en overige feestdagen (zowel voor Nederland als België (Vlaanderen)). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.
 
De indeling van de agenda kunt u hier inzien.
 
Een must voor elke astroloog!
 
Abonneren op de agenda
Als je je abonneert op de jaarlijkse uitgave dan krijg je elk jaar in september de agenda automatisch toegestuurd en betaal je geen verzendkosten! Open een van onderstaande machtigingsformulieren, vul deze volledig in en stuur deze toe aan Uitgeverij Hajefa:
Gebonden met leeslint of in ringband / 192 pagina’s / Uitgeverij Hajefa / 2017
Let op: vanaf 2018 in full colour!
ISBN gebonden versie: 978-94-6331-804-4 Prijs: € 12,95
ISBN ringband versie: 978-94-6331-805-1 Prijs: € 12,95

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *