Liz Hathway Astrologie: Over Pluto’s Station, Jupiter opposiet Uranus, en van een koude kermis thuis komen

Liz Hathway Astrologie: Over Pluto’s Station, Jupiter opposiet Uranus, en van een koude kermis thuis komen.
In sommige opzichten, wordt dit een gecompliceerde week. Dit heeft o.a. te maken met de laatste van de drie opposities tussen Jupiter en Uranus, die op donderdag plaatsvindt. Een oppositie kan als een soort wip functioneren – we kiezen om de lieve vrede te bewaren (Jupiter in Weegschaal) – om later als de onredelijke, boze heks te gaan optreden (Uranus in Ram). Het gaat om het vinden van de juiste balans  tussen twee uitersten. Jupiter in Weegschaal kan heel besluitloos, tactvol, en opzoek naar vrede zijn. Uranus in Ram daarentegen kan heel bot, agressief, opzoek naar opwinding, of tegen relaties zijn. De kunst is om een consensus te vinden waarbij iedereen ‘wint’ of ‘een beetje vooruitgaat’. In mijn vlog noem ik dit, ‘mutually beneficial action’. Iedereen moet een beetje kunnen winnen – want wie een alles of niets houding neemt – loopt het risico om van een koude kermis thuis te komen.

Liz Hathway Astrologie: Over Pluto’s Station, Jupiter opposiet Uranus, en van een koude kermis thuis komen.
Eveneens op donderdag, maakt Pluto zijn direkt station. De ervaring leert dat de Pluto stations – zeker in de wereld om ons heen – tot dramatische gebeurtenissen kunnen leiden. In de persoonlijke sfeer, kunnen we ook vooruitgang zien, vooruitgang dat getuigt van zelfinzicht, persoonlijke groei en transformatie. We kunnen inzien dat we een evolutionaire stap gezet hebben, en dat in vergelijking met een jaar geleden, we echt veranderd zijn.

In deze vlog.. ook aandacht voor Venus in Maagd opposiet Neptunus in Vissen (zaterdag exact). Dit is een super dag om iets voor een ander te doen – mits wij bij ons zelf kunnen blijven. Neptunus in Vissen doet alle grenzen vervagen en wie zich in een ander verliest kan niet veel voor die ander betekenen.
Ik wens jullie een super week…. Drs. Liz Hathway

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Over Pluto’s Station, Jupiter opposiet Uranus, en van een koude kermis thuis komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *