Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Mars, vierkant Saturnus

Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Mars, vierkant Saturnus

Deze week begint onder auspicieen van Pluto. Op maandag staat Pluto driehoek Mars en op dinsdag driehoek Venus. Vervolgens op donderdag komen Venus en Mars bij elkaar, in aarde teken Maagd. Venus en Mars staan conjunct ongeveer eens in het twee jaar. Dit is een soort symbolisch huwelijk, een soort hieros gamos. Echter… Dit is eerder een verstandshuwelijk dan een grote passie. Maagd gaat over de details van het samen zijn:  wie doet afwas en wanneer? Daarnaast gaat Pluto in Steenbok over rijkdom, ambitie, doorgroeien – dus – de vraag is ook: wat zijn de voor en nadelen? Ga ik voor of achter uit? Deals kunnen worden gemaakt – dat is zeker. Echter…. lees de kleine print. Wees zelf als een Pluto detective… kijk naar de motieven, en wees niet al te naief.

Op donderdag is het ook de Volle Maan in Ram. Dit is een vurige energie – impulsief – van het hak op de tak. Anders wordt het op zaterdag als de Maan in rustige Stier komt te zitten. Stier is geniet van volle teugen van alle zintuigen.

Op zondag staat Venus vierkant Saturnus – een verbintenis zonder liefde voelt ineens heel schraal. Venus voelt haarzelf onbemind – en Saturnus kan optreden als een oude man met een veel jongere vrouw. Dit is een dag om verantwoordelijkheid te nemen voor gemaakte foutjes. Zelfs Maagd ziet weleens wat over het hoofd.

De week eindigt onder de conjunctie van de Zon en Mercurius in Weegschaal. We kunnen nu tot de kern komen in onze gesprekken. Eindelijk beschikken we over de juiste informatie. Het is een goede tijd om een dialoog te voeren met iemand die in een positie is, help, advies of inzicht te bieden. Een nieuwe weg opent zich.

Graag wil ik nogmaals mijn workshop over Jupiter in Schorpioen en Saturnus in Steenbok onder jullie aandacht brengen. Net als alle zondag workshops, gaat het om de verdieping van thema’s vanuit de eigen geboorte horoscoop. Vandaar dat de groepen klein zijn.

Ik wens jullie een hele fijne, productieve week. Hartelijks…. Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Mars, vierkant Saturnus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *