Liz Hathway Astrologie: Zon en Jupiter in Schorpioen: Wat wil je nu echt?

Liz Hathway Astrologie: Op maandag staat Mercurius vierkant de Noordknoop en Venus sextiel de Noordknoop, daarnaast op dit moment komt Jupiter op voor de Zon. Toen ik hier vanochtend aan dacht, kwam een lied van de Spice Girls spontaan in mij op: ‘Tell me what you want, what you really, really want”. Ik denk dat dit ook de essentie van deze energie weergeeft: wat wij je nu echt? Schorpioen brengt ons terug naar de essentie. Waar valt Jupiter in je horoscoop? Dit gebied is nu rijp voor transformatie want het biedt je de kans om de dingen uit je leven te verwijderen die je hogere doel niet dienen.

Liz Hathway Astrologie: Deze week staat Saturnus vierkant Chiron: healing through the hurting !

Liz Hathway Astrologie: Op vrijdag staat de Zon driehoek Neptunus. Schorpioen is een vaste teken die moeite heeft om van emotionele situaties los te komen. Neptunus heeft een universele karakter. We moeten ons zelf en de ander kunnen vergeven – alleen dan kunnen we verder. Niet vast komen te zitten!! Los laten.

Liz Hathway Astrologie: Op zaterdag staat Venus opposiet Uranus – en we moeten elkaar wat ruimte geven. Niet op elkaars lippen gaan zitten. De risico is altijd met Uranus – is dat hij roept ‘barst maar….. ik ben hier klaar mee’.

Liz Hathway Astrologie: Op zondag maakt Mercurius de overstap naar Boogschutter, wat garant staat voor vrijheid in (filosofische en ook religieuze)  denken. Mercurius is door Jupiter beheerd. Wees open ook voor wat anderen te vertellen hebben. Met Jupiter in Schorpioen – is er wellicht de neiging om te gaan preken 🙂

Ik wens jullie een super fijne week. Hartelijks, Drs. Liz Hathway

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Zon en Jupiter in Schorpioen: Wat wil je nu echt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *