Liz Hathway Astrologie: Venus in Schorpioen, Mars in Weegschaal

Venus in Schorpioen / Mars in Weegschaal

Op dinsdag maakt Venus de overstap van beminnelijke Weegschaal naar gepassioneerde Schorpioen. (Het wantrouwen is troef). Venus/Schorpioen is zeer kwetsbare in de liefde – omdat zij een alles/of niets karakter heeft. Deze stand van Venus gaat diep – tot de dood ons scheidt.

Gelukkig ontstaat er nu een wederzijdse receptie tussen Venus en Mars. Mars in Weegschaal is charmant, maar tegelijkertijd, schippert Mars tussen gedweeheid en boosheid. Mars is tevens ook heerser van de Zon en Jupiter. Het fantastische aan Mars in Weegschaal is dat hij objectief kan zijn (maar soms ook afstandelijk). Mars in Weegschaal beseft wel dat cooperatie nodig is om een dingen tot stand te brengen. Wederzijdse receptie is ook wederzijds voordeel. Samenwerken dus! 

Met de Maan in Kreeft driehoek Venus op dinsdag en driehoek de Zon op woensdag, krijgen we een kans om over onze gevoelens te praten. Dit kan ook voordeel opleveren op donderdag als de Zon sextiel Pluto staat. Sextielen zijn pro-aktief. We moeten zelf voor contact zorgen. Als we over dingen kunnen praten, komen er nieuwe oplossingen naar voren. Pluto in Steenbok kan dingen voor elkaar krijgen.

Met de Zon vierkant de knopen as in het weekend, mogen we de rol van opgezwollen egel niet spelen. Pas op voor hoogmoed. Schorpioen kan alles of niets zijn, zwart of wit, en met Mars vierkant Pluto op 19 november, kan dit gedrag later voor problemen zorgen.

Ik wens jullie een hele fijne week. Hartelijks, Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Venus in Schorpioen, Mars in Weegschaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *