Liz Hathway Astrologie: Mercurius driehoek Uranus vierkant Chiron

Geweldige week voor grote ideeën – vooral als we bereid zijn om vooruit te kijken. Echter, met Pluto de enige planeet in aarde, moeten we ons extra inspannen om resultaten te zien. Gedachten en  ideeën op papier zetten, kan echt helpen:. Wij zijn vorige week getuige geweest van een klassiek voorbeeld van ‘gebrek aan echte substantie’. Ik doel op Zimbabwe en President Mugabe. Zijn toespraak gisteren was bedoeld als ontslagtoespraak, maar met Mars (het militaire) vierkant Pluto (machtsstrijd) – de gewenste resultaat bleef uit.

Op dinsdag staat Venus in Schorpioen sextiel Pluto en vierkant de knopen as op donderdag. De knopen hebben dikwijls met andere mensen te maken, en Venus in Schorpioen kan een tikkeltje geheimzinnig doen. Het is dus zaak om andere mensen bij onze plannen te betrekken. Pluto leent zijn kracht aan de planeten die hij raakt. Venus in Schorpioen heeft pit, en passie. Deel je passie. Ervaar ook ‘the power of love’ om dingen in beweging te zetten.

Op woensdag gaat de Zon naar vuurteken Boogschutter – en Neptunus gaat op dezelfde dag weer vooruit lopen. We durven te dromen van een nieuwe toekomst. De Zon in Boogschutter is toekomst gericht en het helpt als je een visie hebt die je vooruit kan helpen. Boogschutter houdt zich ook bezig met hogere kennis, met nieuwe dingen leren, met bewustzijnsuitbreiding. Als je denkt dat op vrijdag Mercurius vierkant Chiron in Vissen staat, dan is het wellicht tijd om gedachten die ons onderuit halen, of zwakke punten in onze argumenten aan te pakken. Wellicht is dit een goed moment ook om over een studie te denken. Met Mercurius driehoek Uranus op zaterdag, moeten we ons bewustzijn uitbreiden, vrijheid van denken ervaren. Een super week dus… maar nogmaals… je zult zelf bewust moeten sturen op concrete resultaten.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *