Liz Hathway: Saturnus/Pluto Workshop Ghent

Op uitnodiging van Dragana, geef ik op 10 maart een workshop in Ghent met als thema de opkomende conjunctie (in 2020) van Saturnus en Pluto. De volgende tekst is afkomstig van de  website van Koen en Dragana van de Moortel- Ilić. Ik verheug om weer in Belgie te zijn en hoop sommige van jullie daar te ontmoeten. Voor inschrijvingen/info, neem Image result for saturn conjunct plutocontact op met Koen en Dragana. Hartelijks, Liz

‘Op 20 december 2017 komt Saturnus in zijn eigen teken Steenbok te staan. Saturnus in Steenbok is op zoek naar zekerheid en die zekerheid wordt door materieel succes en status gewaarborgd. Echter, net als een geit die aan een paal wordt vastgebonden, kan Saturnus in Steenbok ons doen beseffen dat we ergens in ons leven vastzitten en dat we in een kleine cirkel rondgaan, zonder bij het verse, zoete gras te komen. De Saturnus-Pluto-conjunctie die in 2020 in het teken Steenbok plaatsvindt, heeft het potentiëel om ons, of nog dieper in de materie te trekken, of ons de materie te doen ontstijgen. Er zit waanzinnig veel potentieel in deze conjunctie, dat zowel positief als negatief kan worden gebruikt. Tijdens de workshop ga ik de mundane situatie schetsen, maar met oog voor ons collectief bewustzijn. Denk eraan, WO I begon onder de conjunctie, WO II onder het vierkant en de volgende verkiezingen in de VS in 2020 vallen onder de conjunctie. Er is veel chaos in de wereld, maar tegelijkertijd ontgroeien we de fase van denken in goed en kwaad. Het is tijd om voor onszelf te gaan denken, en oude machtstrukturen – zowel intern als extern – te transformeren. De vraag is dus, ‘hoe komen we van onze ketenen af’ want de tijd is rijp voor verandering.
Saturnus is de heerser van de TIJD en van het principe van karma, de universele wet van oorzaak en gevolg. Pluto is de planeet van zowel de verborgen macht als de totale transformatie. Aan de hand van voorbeeldhoroscopen uit de groep gaan we kijken naar wat zich probeert te manifesteren. Welk innerlijk archetype ontwaakt en schuift naar voren? En wellicht de allerbelangrijkste vraag, wat is de volgende stap voor de persoon zelf?

Liz Hathway is astrologe in hart en nieren, en heeft een speciale interesse in de mundane astrologie. Liz heeft een master in ‘Cultural Astronomy and Astrology’, is houdster van het diploma van de Faculty of Astrological Studies in London, en is een gekwalificeerd uurhoekbeoefenaar (school van John Frawley). Met behulp van astrologie ondersteunt Liz mensen en bedrijven in hun persoonlijke zoektochten. Liz schrijft artikelen, organiseert workshops en geeft lezingen in binnen- en buitenland. Liz werd aangedragen door de MA CAA, University of Wales, Lampeter voor de prijs “beste scriptie 2016” voor haar dissertatie over Saturnus. Liz heeft haar praktijk in Amsterdam.

Parochiezaal, Kloosterstraat 18, B-9090 Melle – Bijdrage 85€.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *