Liz Hathway Astrologie: Venus in Vissen, Volle Maan in Maagd

Liz Hathway Astrologie: Venus in Vissen, Volle Maan in Maagd (hier in India met Laura Boomer Trent van Dharma Stars Astrology)

Vandaag (26 feb) is de Maan behoorlijk aktief, zij maakt verbinding met liefst zes planeten, Neptunus, Mercurius, Venus, Pluto, Jupiter en Uranus in die order. De Maan is in Kreeft, Neptunus, Mercurius en Venus zijn in Vissen en Jupiter is momenteel in Schorpioen. De gevoelens vieren hoogtij – en dat maakt de sfeer in sommige opzichten instabiel – er kan van alles gebeuren. Wat dat betreft, is het fijn dat we deze week een Volle Maan in Maagd hebben. Maagd stelt zichzelf kritisch op, is nuchter en geordend en wil order op zaken hebben. De Maan in vol op vrijdag, pak je kans. Daarnaast heeft Maagd heeft ook met schoonmaak en zuivering van het lichaam te maken. Vrijdag is ook een goede dag voor zelfreflectie, voor stilte en rust.

Op woensdag staat de Maan in Leeuw op de Noordknoop en vervolgens in driehoek met Mars in Boogschutter. In welk huis staat de transiterende Noordknoop in je eigen horoscoop? Dit gebied wordt nu aangestipt en vraagt aandacht. Momenteel staan er veel planeten in Vissen, en er is een prachtige wederzijdse receptie tussen Mars en Jupiter. Wat zoek jij? Wat is je visie? Boogschutter is altijd zoekend – Vissen ook. Kijk ook uit naar de prachtige receptie tussen Mars en Jupiter!!)

Het is in sommige opzichten een week vol ingewikkelde emoties – echter met Venus in Vissen is het ook mogelijk om compromissen te sluiten, liefde en romantiek te vinden, en veel lol te hebben. Vissen hebben een ongeloofelijk goed gevoel voor humor en met de Zon conjunct Neptunus, en Mercurius conjunct Venus op zondag, kan de week op een hoogte punt eindigen.

Een astrologie consult kan je inspireren om dieper naar jezelf te kijken en kan je inzicht in je leven geven. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, email Elizabeth: hathway77@hotmail.com
Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype te boeken ? Sms: 06-54721123 (korte consulten beginnen al vanaf euro 55,= incl. btw)

Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Venus in Vissen, Volle Maan in Maagd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *