Liz Hathway Astrologie: Mercurius en Venus in Ram – een gewaarschuwd mens telt voor twee

Liz Hathway Astrologie: Mercurius en Venus in Ram – een gewaarschuwd mens telt voor twee

Deze week komen de twee innerlijke planeten Mercurius en Venus in Ram te staan. De passie om te praten, de behoefte hebben om ‘dingen’ te zeggen, een opinie te geven, je mond wellicht voorbij te praten, is aanwezig. Evenals roddel – of informatie doorgeven zonder alle feiten te weten – opinie als feit te presenteren…. enz. Ram is vurig en energiek, en door de passie van Venus, krijgen woorden nu meer lading. Een gewaarschuwd mens waarschuwing dus, in mijn vlog is dit: denk erom, Saturnus staat in de coulissen. Geen daad gaat onbestraft eigenlijk. Saturnus in Steenbok is een strenge leermeester, dus, denk liever na voordat je spreekt (of iets schrijft). Verantwoordelijkheid nemen is dus een thema.

Liz Hathway Astrologie: Mercurius en Venus in Ram – een gewaarschuwd mens telt voor twee

Op vrijdag gaat Jupiter retrograde en met Mars naderend het einde van Boogschutter – binnenkort komt er ook een eind aan de wederzijdse receptie tussen Mars/Jupiter. Jupiter is in val in Steenbok! Verwantschappen, betrekkingen, verhoudingen komen onder de vergrootglas te staan. Jupiter retrograde vertraagt de boel. Kijk vooral naar het huis waar Jupiter op dit moment in je horoscoop staat – maar ook naar de huizen waar Jupiter over heerst. Als Jupiter heer 7 is – is het mogelijk dat het huwelijk wordt uitgesteld. Als het heer 4 is – komt de verbouwing/verhuizing even stil te staan, enz. enz.

Liz Hathway Astrologie: Mercurius en Venus in Ram – een gewaarschuwd mens telt voor twee

Deze week ziet ook Zon sextiel Pluto en Mars driehoek Uranus op zondag. Dit is zowel origineel als wijs. Pluto in Steenbok heeft echt wat grond onder de voeten.. en er zit een grote wijsheid in de Zon in Vissen. Sinds mijn India reis heb ik een nieuw personal mantra ‘All will be well’. Toen ik dit tegen mijn dochter vertelde, met wie ik samenreisde in het zuiden van India, antwoordde zij: ‘All is well’. Zij is een Leeuw, prachtig šŸ™‚

Ik wens jullie een hele fijne week. Elizabeth Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Horary Craftswoman (360 Degrees Astrology, Amsterdam)

Ik ben weer beschikbaar voor readings/Skype/uurhoeken/consulten. Voor meer informatie stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Mercurius en Venus in Ram – een gewaarschuwd mens telt voor twee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *