Liz Hathway astrologie: Hele krachtige volle Maan in Weegschaal

Liz Hathway astrologie: Hele krachtige volle Maan in Weegschaal

Er is een duidelijke opbouw van planeten in de elementen vuur en aarde. Vuur wekt enthousiasme, en met Zon, Mercurius, Venus en Uranus in Ram – en Mars, Saturnus in Pluto in aarde, kunnen we bomvol nieuwe ideeen zitten – en tegelijkertijd over iets meer geduld en doorzettingsvermogen beschikken dan normaal.

De Ram planeten worden momenteel allemaal door Mars beheerd. Na zijn conjunctie met Saturnus volgende week maandag (2 april) komt Mars tussen Saturnus en Pluto te staan. Het wordt steeds belangrijker dat middel en doel in balans met elkaar staan. Saturnus en Pluto beschikken over een fenomenale kracht, echt power – en met de Ram planeten (Zon/Mercurius, Venus (tot zaterdag) – en Uranus in Ram) onder de heerschappij van Mars, moeten we echt zuiver in ons handelen zijn. Wie een doel voor ogen heeft, kan energie tappen van een krachtige bron. Op zondag staat Mercurius retrograde conjunct de Zon – in cazimi. Mercurius beschikt over ‘know how’, en de Zon is een symbool voor het ‘zelf’. We moeten open staan voor nieuwe inzichten. Echter, met Mercurius retrograde tot 15 april, en Mars, Saturnus en Pluto in Steenbok, is het wellicht een idee om onze plannen voor ons zelf te houden, tot dat we alle voorbereidingen hebben gedaan. Mars, Saturnus en Pluto – in Steenbok – hebben een lange adem, veel geduld en zijn opbouwend. Het fundament (aarde) dat het nieuwe, de herstart, de doorbraak, de verandering (Ram) letterlijk voeten in de aarde geeft, moet stevig zijn. En toch moeten we niet over lijken lopen om ons doel te realiseren. Mars/Saturnus/Pluto kan snoeihard, gevoelloos, en berekenend zijn. Deze planeten kunnen de zwakke plek in anderen uitbuiten en mensen tegen elkaar uitspelen.

De spanning is om te snijden rondom de volle Maan in Weegschaal op zaterdag. Zon en Maan staan haaks op Mars/Saturnus. Onder druk staan, conflikt in een relatie, met moeite je standpunt kunnen overbrengen, horen bij deze energie. Weegschaal wil graag balans en harmonie – maar met zoveel Ram/Mars energie in de lucht kan dat echt een opgave zijn.

Dit en veel meer in mijn vlog voor deze komende week. Op zondag 27 mei, heb ik een middag workshop in de planning over Uranus in Stier. De workshop wordt gehouden in Amsterdam en zoals gewoonlijk, is er plek voor maximaal 12 mensen. Meer informatie volgt. De middag zal beginnen om 13.30. Mocht je nu al weten dat je aan deze workshop mee wil doen, stuur een email: hathway77@hotmail.com

Fijne week. Hartelijks, Liz Hathway, MA, DFAstroloS, Qualified Horary Craftswoman

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Liz Hathway astrologie: Hele krachtige volle Maan in Weegschaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *