Liz Hathway astrologie: Chiron in Ram, Venus opposiet Jupiter

Liz Hathway astrologie: Chiron in Ram, Venus opposiet Jupiter

De nieuwe Maan gisteren eind Ram – conjunct met Uranus – bracht mij persoonlijk veel gedoe.  Heb soms het gevoel dat de technologie mij in de steek laat – want wat ik gisteren ook deed – bleven mijn vlogs onderste boven verschijnen op FB. Balen.

Liz Hathway astrologie: Chiron in Ram, Venus opposiet Jupiter

Venus in Stier op dinsdag staat opposiet Jupiter. Dit gaat over de onderstroom in een relatie, de stilte tussen de woorden. Wat niet is gezegd – maar wel wordt gevoeld/ervaren. De Maan in is val in Schorpioen, Venus is hier vernietigd. Er is veel emotie – echter met Jupiter momenteel retrograde – lang niet alles is zichtbaar. Schorpioen kan een binnenvetter zijn – Venus opposiet Jupiter – lokt uit – zij wil samen eten, samen delen. Met Jupiter retrograde zou er ook sprake kunnen zijn van iets verborgen of taboe in de relationele sfeer.

Liz Hathway astrologie: Chiron in Ram, Venus opposiet Jupiter

Op woensdag gaat Saturnus retrograde, en op zondag Pluto. Ik krijg een benauwd gevoel hierbij. Op zijn engels gezegd ‘feels like the walls are closing in’ – Mars is nog verder in het nauwe gedreven. Het is deze Mars energie die momenteel de boel domineert. Er is enorme veel wilskracht aanwezig, we kunnen echt tot het uiterste willen gaan om ons doel te bereiken – maar leuk is wat anders.  Op dit punt in het spel zijn onze intenties heel, erg belangrijk. We moeten onze intenties zuiver houden – en dat is de grote uitdaging.

Liz Hathway astrologie: Chiron in Ram, Venus opposiet Jupiter

Op dinsdag maakt Chiron de overstap naar het sterrenbeeld Ram. De komende jaren zullen we moeten leren dealen met onze agressieve impulsen. Zullen moeten leren dat geweld nooit het antwoord kan zijn. Leren met onze eigen duisternis om te gaan, in de hoop dat als we iets bereiken – dat bij elkaar opgeteld al onze kleine inspanningen groter zal zijn dan de som der delen. Voor de horoscoop, zie onder de YouTube link.

Dit en meer in mijn vlog voor de week 16-22 april. Ik wens al mijn lezers een super week. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified horary craftswoman

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway astrologie: Chiron in Ram, Venus opposiet Jupiter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *