Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Boogschutter & de Grote Water Driehoek

De Volle Maan in Boogschutter & de Grote Water Driehoek

De volle maan in Boogschutter vandaag, biedt de mogelijkheid om een nieuw perspectief op een situatie te krijgen. Als de maan vol is – spreekt het gevoel het verstand aan. Vaak zijn dit momenten van crisis, van volwording. We kunnen een meer volledig overzicht krijgen, omdat beide kanten worden goed verlicht. Hoofd en hart gaan de dialoog met elkaar aan aan. Boogschutter is een zoeker, een filosoof, een reiziger, een visionair, een leraar, een zoeker naar religieuze ervaringen. Boogschutter denkt groot, ziet over de heuvel, richt zijn pijl op de toekomst. Onder de energie van deze volle maan, krijgen we meer oog voor waar we heen willen, meer inzicht in wat ons bezielt. Dit zou ook een ‘breek punt’ kunnen zijn, of een beslissend moment. Iets in het landschap verandert – dit zien we aan de hand van Mercurius, die een dag na de volle maan, trage Stier inruilt voor  nieuwsgierige, praatgraag Tweeling. De Zon staat momenteel in Tweeling. Er kan dus meer eenheid komen tussen wat we zeggen en wat we doen. Als we het doel helder voor ogen hebben, kan energie beter stromen. Denken en handelen komen dichterbij elkaar. Met Mercurius in Tweeling, voelt de Zon zich gesteund.

De Volle Maan in Boogschutter & de Grote Water Driehoek

Wil je zelf meer weten over de invloed van Uranus in Stier in je eigen horoscoop? Met meer als 30 jaar ervaring als astroloog, kom ik altijd tot verassende inzichten: hathway77@hotmail.com

 

De Volle Maan in Boogschutter & de Grote Water Driehoek

Deze week (in het weekend exact), hebben we ook een prachtige grote water driehoek tussen Venus in Kreeft, Jupiter in Schorpioen en Neptunus in Vissen. Water stroomt, verschoont en roert ons. Water stimuleert de aktieve imaginatie en laat ons opgaan in sterke gevoelens van sympathie en liefde. Water is grenzeloos en wil graag opgaan in een soort ‘eenheidsgevoel’. Maar water heeft ook diepte, waar we ook in kunnen verdrinken. Het opgeven van de eigen ‘ik’, in de grote ‘wij’ gaat niet zonder gevaar. Water erkent geen grenzen, en geeft het de kans en water sijpelt overal door. Neptunus in Vissen verhoogt Venus in Kreeft – en alhoewel dit warm en gezellig aanvoelt – kan het ook sentimenteel en onrealistisch zijn. Je zelf kunnen en willen verliezen in een project, een persoon, een boek, series, enz. enz. hoort hierbij. Neptunus wil graag aan het alledaagse ontsnappen, wil weg van de sleur. Tegelijkertijd is water ook verbindend en verbeeldend. Dit is super creatieve energie. Ja, het gaat om een grote driehoek, die over het algemeen als een positieve verbinding tussen de planeten wordt gezien. Echter, de grote driehoek kan ook situaties doen versnellen.

De Volle Maan in Boogschutter & de Grote Water Driehoek

In de vlog van deze week, besteed ik ook aandacht aan de Mercurius/Mars driehoek exact op vrijdag.

Bij deze, wens ik al mijn lezers een super fijne week. Astro-groet, Liz

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Boogschutter & de Grote Water Driehoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *