Liz Hathway Astrologie: Venus in Leeuw vierkant Uranus, de eerste ronde

Liz Hathway Astrologie: Venus in Leeuw vierkant Uranus in Stier, de eerste ronde

Wat relaties betreft, zou dit een week van erop of eronder kunnen zijn. Mercurius en Venus, zijn allebei persoonlijke planeten – en gaan over die dingen die echt naast ons hart liggen (maw het gaat nu over planeten die dicht bij de Zon staan – en vraagstukken die echt persoonlijk zijn). Op dinsdag – één dag voor de nieuwe Maan (in 22 graden 44 Tweeling), komt Mercurius in Kreeft te staan. Mercurius in Tweeling wil met mogelijkheden spelen, wil navraag doen en verbindingen tussen abstrakt concepten leggen. Tweeling wil de dingen graag open houden. Kreeft daarentegen is een hoofdteken – en moet richting kiezen – moet een beslissing nemen – moet in feite een weg in slaan. De tijd voor praten is voorbij, alle informatie heb je al, en het is niet langer zinvol om meer informatie te vergaren. Je moet nu bedenken wat je precies wilt gaan doen. Precies een dag na de ingres van Mercurius in Kreeft, valt de Nieuwe Maan – maw de tijd is rijp om alle krachten te bundelen achter de nieuw net ingeslagen route. Mercurius in Kreeft gaat uit van eigen belang ‘welk idee werkt het beste voor mij persoonlijk?’ Daarnaast is Mercurius in Kreeft gehecht – koesterend – en in staat een idee te claimen ‘die is voor mij’.

Mercurius staat opposiet Saturnus op zaterdag, en het is belangrijk om niet toe te geven aan negatieve gedachten. Deze oppositie kunnen we beter gebruiken om kritisch en zelf-reflective te zijn.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op : hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Venus in Leeuw vierkant Uranus in Stier, de eerste ronde

Op woensdag – uren na de Nieuwe Maan – komt Venus in Leeuw te staan. Venus in Leeuw heeft een sterk gevoel van eigen waarde, is trots, eerlijk en kan haarzelf heel goed promoten. Venus in Leeuw heeft uitstraling en style, iets van ‘hier ben ik’. Op vrijdag komt Venus voor het eerst in aanvaring met Uranus in Stier. Venus is nu heerser van Uranus en dit is dus hun eerste ontmoeting. In het collectief, een nieuwe vrouwelijke stem, een roep tot aktie. Een kunstwerkt dat schokt. Een beroemde artiest neemt plots afscheid. Door nieuwe interesses kunnen bestaande relatie op scherp komen te staan. Een aktie roept een reactie op. Een relatie heeft momenteel veel ruimte nodig.

Ik wens jullie een super week. Wil je meer met astrologie doen? Word lid van de astrologieblog Facebook group. Hier kun je met andere geinteresseerde van gedachten wisselen en vragen stellen.

Sterren groet, Liz
Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

Liz Hathway Astrologie: Venus in Leeuw vierkant Uranus in Stier, de eerste ronde

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Venus in Leeuw vierkant Uranus, de eerste ronde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *