Liz Hathway astrologie: Een Grote-Water Driehoek doen de gevoelens stromen

Liz Hathway astrologie: Een grote water driehoek doen de gevoelens stromen

Deze week komen de Zon, Jupiter en Neptunus bij elkaar in harmonisch aspect, en het element water wordt benadrukt. Water gaat over het gevoelsleven, over emotionele verbindingen, en met Neptunus in beeld, ook over de romantiek. Neptunus in Vissen wakkert onze fantasieën aan, en droom en werkelijkheid kunnen naadloos op elkaar aansluiten.  De Zon / Neptunus aspekt maakt ons ook open voor inspiratie, en op gevoelsniveau, neemt ons inlevingsvermogen toe: we kunnen voelen wat een ander voelt. Deze sensitiviteit kan wat verwarring oproepen – want met Saturnus in Steenbok, Pluto in Steenbok en Uranus in Stier – worden we teruggefloten. In tegenstelling tot de eenheidsgevoel die de water planeten oproepen,  de aarde planeten drukken onze neuzen hard op de feiten en we mogen de werkelijkheid niet uit het  oog verliezen.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

 

Liz Hathway astrologie: Een grote water driehoek doen de gevoelens stromen

De Zon driehoek Jupiter biedt ons de kans om onze emoties beter te begrijpen. Jupiter begint nu langzaam te lopen, volgende week gaat hij weer vooruit lopen. Jupiter loopt retrograde in Schorpioen sinds begin maart – en heeft ons de diepte ingesleurd. Schorpioen is intens gevoelig – en heeft ons wellicht geconfronteerd met onze diepste existentiele angsten en thema’s zoals de dood, verlies, enz. aangeraakt: nu kunnen we wellicht groeien door deze diepe emotionele ervaringen. Het voelt alsof we een periode afsluiten en we komen voort uit het water. Water spoelt, maakt schoon en lost alles op.

Liz Hathway astrologie: Een grote water driehoek doen de gevoelens stromen

Op de dag van de Zon/Jupiter driehoek (donderdag) – staat Mercurius op de Noorderlijke Maansknoop – opposiet met Mars. Dit is een uitdagende aspect – en wellicht moeten we nu bereid zijn om boosheid, of agressieve manieren van communiceren los te laten. Mars staat momenteel ook retrograde – dan wel in Waterman – een vaste teken. Mercurius opposiet Mars benadrukt meningsverschillen en kan ruzies uitlokken. Ieder houdt zich aan zijn/haar eigen standpunt. Vaste tekens zijn niet geniegd om zich aan te passen. Dit voelt als een ‘stand – off’. Op zaterdag gaat Mars OOB – welk betekent dat een van de partijen zich aan consequenties wil ontrekken. Mars OOB is een ‘wild card’, doet waar die zin in heeft. Een planeet die OOB gaat, neemt zijn eigen weg en schrijft zijn eigen wetten.

In mijn vlog ga ik dieper in op deze thema’s – en kijk ook een beetje vooruit naar de zonsverduistering van volgende week vrijdag. Deze eclips raakt de VS in het bijzonder.

Ik wens al mijn lezers een top week. Dank jullie wel voor het lezen en delen. Jullie kunnen Astrologieblog ook op Facebook vinden, een plek waar je met andere astrologen in gesprek kan komen, en tevens ook op de hoogte kan blijven van wat er op astrologisch gebied te doen is in Nederland en Belige.

Astrogroet, Liz Hathway, MA Cultural Astronomy & Astrology, DFAstrolS

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway astrologie: Een Grote-Water Driehoek doen de gevoelens stromen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *