Liz Hathway Astrologie: Mars OOB, en eclips seizoen

Liz Hathway Astrologie: Mars OOB en eclips seizoen

Deze week begint onder een inconjunct tussen Mercurius en Pluto: lekker irritant. De inconjunct zie ik als een ‘cosmic itch’ die we willen krabben, maar het lukt ons niet.  Een collega, vriend, famili lid, kan iets zeggen die heel irritant is of ongevraagd advies aanbieden. Mercurius in Leeuw kan arrogant overkomen: iets van ‘luister naar mij want ik weet hoe het moet’. Spontaan denk ik aan Donald Trump’s recente opmerking (en trouwens ook aan zijn interview met de krant ‘The Sun’ ) waarin hij zegt over Brexit ‘I told Theresa May how to do it, but she wrecked it‘. Mercurius/Pluto harde aspecten hebben een bepaalde lading – die een zekere weerstand bij de ander op kan roepen. De uitdaging is om de weerstand te ervaren – en toch in het gesprek te blijven. De inhoud van het boodschap kan toch waardevol zijn – en het gevaar is dat we van wegens de toon, onze oren sluiten.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

 

Liz Hathway Astrologie Mars OOB en eclips seizoen

Eclipsen raken voor ongeveer 12-18 maanden een axis in de geboorte horoscoop. Bij mij, vallen de eclipsen momenteel in de huizen 3 en 9 – welk betekent dat deze twee levensgebieden gehighlight worden en wellicht extra aandacht verdienen. Welke levensgebieden vallen bij jouw in de prijzen? Ook als je planeten hebt die door de opkomende eclipsen worden geraakt, zal je met bepaalde en gerelateerde thema’s bezig zijn. Vorige week vrijdag viel er een zonsverduistering in de 21e graad v.d. Kreeft. Volgende week vrijdag, valt er een maansverduistering in 4 graden 45 Waterman – bijna exact conjunct met de Zuidknoop – en conjunct met de planeet Mars. Daarnaast is Mars momenteel OOB. OOB – is afgeleid van het engels, en betekent ‘out of bounds’. Een planeet die OOB staat – begeeft zich buiten de bereik van de Zon. De Zon (de aarde in feite) gaat zelf nooit verder dan 23 graden 27 Noord of Zuid van de hemelse evenaar. Mars OOB loopt nu boven de  23 graden 27 grens en ontrekt zich aan de autoriteit van de Zon. Mars heeft momenteel de ruimte en kan zich als een ware bandiet of als een echte held gedragen. Mars in Waterman heeft veel wilskracht – en al loopt hij retrograde – stelt hij ons ook in staat om prestaties te leveren. Er is veel doorzettingsvermogen aanwezig en dit neemt toe als Mars strakts terug naar Steenbok gaat (13 augustus). De wil om iets te doen – kan nu heel sterk spelen – en ons tot een hoger niveau tillen.

In mijn vlog voor deze week, kijk ik ook naar Jupiter driehoek Neptunus. Als het over investeringen gaat, nu dat Jupiter direct loopt –  keert het zelfvertrouwen terug. Dit is een mooie verbinding – tussen twee planeten die ook een affiniteit met ‘het hogere’ hebben. Echter, we moeten met beide voeten op de grond bliijven staan. Dit is heel erg belangrijk. Volgende week komt Venus opposiet Neptunus te staan – waardoor we fantasie en werkelijkheid door elkaar halen. We kunnen vatbaar zijn voor de praatjes van een gladde verkoper. Dus….. Denk aan  het grote thema: Saturnus, Uranus en Pluto in de aarde tekens m.a.w. de werkelijkheid niet uit het oog verliezen.

Ik wens jullie een hele fijne week. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Mars OOB, en eclips seizoen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *