Nelson Mandela: 100 jaren leven in de gloria

Nelson Mandela: 100 jaren leven in de gloria

100 jaren leven? Nee. Nelson Mandela heeft de eeuwige leven – zijn naam zal nooit vergeten worden. In 2008 – toen Mandela 90 jaar oud was – heb ik een stuk geschreven over zijn geboorte horoscoop / zijn solaar terugkeer.

Nelson Mandela: 100 jaren leven in de gloria

Nelson Mandela heeft twee belangrijke conjuncties in zijn horoscoopJupiter conjunct Pluto en Mercurius conjunct Saturnus. De eerste maakt menslievend – ja – zelfs tegen de klippen op. Jupiter is verhoogd in Kreeft – dit is een man die probeert desondanks alles het goede in de mens te zien en niet de slechte. Pluto legt altijd druk op de ketel – sleurt je de diepte in of je het wil op niet. Die strijd om het goede te blijven zien heeft Nelson Mandela krachtig gemaakt. De Zon in Kreeft is warm, gezellig en beschermend… Als Mandela glimlacht- nou dat is toch prachtig? Op zulk momenten voel je de ware grootte van de mens. Na alles wat hij heeft moeten doorstaan – dat glimlach..Zo’n glimlach geeft hoop – en dat is misschien een geschenk van deze Jupiter/Pluto conjunctie in Kreeft…. Wil je de horoscoop en de hele stuk over Mandela lezen, dan klik hier.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *