Liz Hathway Astrologie: Mars vierkant Uranus en een heleboel retrograde planeten

Liz Hathway Astrologie: Mars vierkant Uranus en een heleboel retrograde planeten

Als ik naar de planeetstanden voor de komende week kijk, wat mij opvalt is dat er heel veel planeten retrograde lopen. Mercurius, Mars, Saturnus, Neptunus, Pluto – en vanaf volgende week dinsdag ook Uranus lopen allemaal achteruit. In feite vanaf volgende week, zijn alleen Venus en Jupiter direct (de Zon en Maan kunnen niet retrograde lopen).

Liz Hathway Astrologie: Mars vierkant Uranus en een heleboel retrograde planeten

Mercurius retrograde biedt ons de kans om te reflecteren. Het is ook niet nodig om alles uit te spreken wat je denkt. Mercurius is in Leeuw en komt ook steeds dichter bij de Zon te staan. Een planeet die dicht bij de Zon is – wordt onzichtbaar – m.a.w. het kan nu wel goed zijn om onze plannen ‘geheim’ te houden. Daarentegen kan iemand ook zijn/haar plannen voor ons voorborgen houden. Dingen komen dikwijls aan het licht als Mercurius direkt loopt en wat meer afstand van de Zon krijgt.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Mars retrograde betekent dat Mars op donderdag en voor de tweede keer, haaks op Uranus komt te staan. Er is een tegenstrijdigheid in Uranus in Stier. Stier is conservatief en houdt van traditie. Uranus daarentegen gooit graag roet in het eten. Mars vierkant Uranus maakt ook impulsief, baldadig, en tegendraads. Uranus is tevens ook de moderne heerser van Waterman, dus de drang om de roer om te gooien is zeker aanwezig. En toch loopt die Mars retrograde – dus er is een soort ongemakkelijke impasse. Op 19 september komen Mars en Uranus voor de 3e en laatste keer bij elkaar. Dus Mars/Uranus leggen wel een stempel op de zomer. Met Neptunus ook retrograde, kan er conflikt onstaan tussen enerzijds onze verplichtingen – anderzijds ons behoefte om romantiek, avontuur en ontsnapping.

Volgende week komt mijn newsletter uit. Als je hem niet wil missen, subscribe to my blog 🙂 Ondertussen, wees veilig. Mars vierkant Uranus = niet overhaast = neem rustig de tijd. Keep a cool head. Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Mars vierkant Uranus en een heleboel retrograde planeten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *