Liz Hathway Astrologie: Zonsverduistering als wake-up call

Liz Hathway Astrologie: Zonsverduistering als wake-up call

Deze week op zaterdag vindt de laatste zonsverduistering in het huidige eclipsseizoen plaats, een eclips die we als een wake-up call kunnen zien. Mars in Waterman staat conjunct met de Zuidknoop (en is tevens heel  dichtbij de aarde) en vierkant Uranus in Stier. Onze collectieve (zuid-knoop) akties, komen onder de vergrootglas te staan. Om een klein maar  wel passend voorbeeld te geven: lokale Amsterdamse tv zender AT5 maakte gisteren melding van de berg afval dat  na Canal Pride in de Amsterdamse grachten terecht is gekomen. Vooral de plastic bleek een probleem te zijn. Waterman en Uranus symboliseren een globaal bewustzijn, een planetair bewustzijn en Mars gaat over ons gedrag. Stier is heel nauw met de aarde gebonden – en Uranus in dit teken gaat langzaam maar zeker – onze verhouding tot de natuur veranderen. Het is te hopen dat de organisatoren zich volgend jaar sterk maken voor minder plastic.

Liz Hathway Astrologie: Zonsverduistering als wake-up call

Planeten op de Zuidknoop kunnen wijzen naar obstakels die onze collectieve groei (de Noordknoop) in de weg staan – maar tegelijkertijd kunnen dezelfde planeten de oplossing in beeld brengen. De vierkant Mars/Uranus die pas halverwege september helemaal uitgespeeld is- daagt ons uit om onze energie op een andere manier in te zetten. Deze week op zaterdag wordt de Zon in Leeuw verduisterd – je zou kunnen zeggen dat de Maan in Waterman (het collectief belang) zegeviert. Samen staan we sterk. ‘It’s the group mentality and group action, that can bring about change.’

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Zonsverduistering als wake-up call

Op dinsdag verlaat Venus het teken Maagd voor het teken Weegschaal. Venus in Maagd is kritisch en behulpzaam, maar Venus in Weegschaal is gericht op balans en harmonie.  Venus in Weegschaal vindt relaties met anderen belangrijk en is bereid om compromissen te sluiten. Echter, met Venus vierkant Saturnus op vrijdag, kost het ons heel wat moeite om ons evenwicht te bewaren. Zoals ik vorige week al schreef, momenteel zijn er heel veel retrograde planeten, d.w.z. planeten die tegen de ‘normale’ stroom in gaan, en die een meer “innerlijk” dat “uiterlijke” werking hebben. Dit maakt situaties nogal onstabiel/ of aan verandering onderhevig. Ooit moeten retrograde planeten keren – maar in de tussentijd kunnen er vertragingen – of zoals altijd met Uranus ‘gekkigheid’ optreden. Daarnaast, met de Zon en Mercurius vierkant Jupiter deze week- als we te confronterend, te Uranisch of te egocentrisch worden, wordt de balans verstoord.

Liz Hathway Astrologie: Zonsverduistering als wake-up call

In mijn vlog, besteed ik ook aandacht aan de zonsverduistering, de Venus/Saturnus vierkant en veel meer. Ik wens al mijn lezers een super week. Volgende week ben ik in Frankrijk…

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Zonsverduistering als wake-up call

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *