Liz Hathway Astrologie: Mars loopt weer vooruit !

Liz Hathway Astrologie: Mars loopt weer vooruit

Vandaag komt er een einde aan de Mars retrograde periode die op 26 juni begon. Mars heeft in zowel Steenbok als Waterman gestaan, welk betekent dat Mars onder de heerschappij van Saturnus heeft gestaan. De heersende planeet, Saturnus, heeft zelf sinds 18 april retrograde gestaan. Dit betekent o.a. dat veel van onze plannen niet van de grond kwamen. De energie was, als het ware, heel erg vertraagd of geblokkeerd. Dat Mars direkt gaat terwijl hij helemaal aan het einde van het sterrenbeeld Steenbok staat – zou kunnen betekenen dat we iets op ‘het nippertje’ doen. Dit heeft iets van ‘de allerlaatste kans’. Even snel, de cirkel toch rondmaken.

Liz Hathway Astrologie: Mars loopt weer vooruit

Dat Mars dichtbij de aarde heeft gestaan, speelt ook een rol. Je haasten met 32 graden, leer je gauw af. Eigenlijk hebben Mars en Saturnus ons wat ruimte gegeven, want tijdens deze lange, hitte zomer, voelde het leven wellicht wat relaxter. Echter, nu komt er aan deze periode een abrupt einde, want Mars is niet de enige planeet die op het punt staat om direkt te gaan. Op donderdag 6 september, gaat Saturnus ook direkt. M.a.w. de tijd is nu echt rijp om plannen uit te voeren en het sleutel woord is ‘committment’.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Zonsverduistering als wake-up call

Liz Hathway Astrologie: Mars loopt weer vooruit

Er is een uitstekende receptie gaande tussen Mars en Saturnus – die ons heel doeltreffend kan maken. Daarnaast maakt Jupiter zich op voor de laatste sextiel met Pluto (op 12 september). Mijns inziens wijst dit ook op kansen om succes te boeken. Wat is jouw passie? Waar verlangt je ziel naar ? Het is goed om hiermee bewuste verbinding te maken, want dit zal je eigen wilskracht versterken.

Er is een tweede mooie receptie tussen de Zon in Maagd en Mercurius in Leeuw. De juiste woorden kunnen kiezen – woorden die vanuit het hart komen. Het hart spreekt. Echter, met Mercurius vierkant Jupiter op dinsdag, is er een risico dat we in competitie met andere treden, of ons gelijk willen hebben. Jupiter in Schorpioen is heel overtuigd – Mercurius in Leeuw ook. Raak dus niet verwikkeld in een onplezierige strijd. Mercurius is ook inconjunct Pluto op donderdag !!!

De Maan in Ram vanaf dinsdag t/m donderdag is een grote speler. Emoties gaan op en neer. We kunnen enerzijds een tikkeltje onzeker zijn – maar ook een tikkeltje overhaast. Met Saturnus direkt  heel binnenkort – krijgen we de keuze tussen voor of achteruit gaan. Stappen in het onbekende zetten – of ‘safe’ spelen? Hoe dan ook met Saturnus in Steenbok, moeten we de verantwoordeljkheid voor onze keuzes nemen.

Ik wens jullie een top week. Wil je informatie over je eigen horoscoop? Waar moet jij vooruit gaan? Voor informatie over mijn diensten, schroom niet om mij te mailen.

hathway77@hotmail.com

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Mars loopt weer vooruit !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *