Liz Hathway Astrologie: De Nieuwe Maan in Maagd – eist focus

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Maagd – eist focus

Vandaag (3 september) staat Venus in Weegschaal in sextiel met Mercurius in Leeuw. Sextielen bieden kansen en wat zaken doen betreft, is maandag een zeer gunstige dag. Mercurius gaat over handel, en Venus gaat over schoonheid, liefde, maar ook rijkdom. We kunnen vandaag een ‘deal’ sluiten of een idee ‘verkopen’. Er is harmonie aanwezig en communicatie staat onder gunstige sterren.

Mercurius is wel in een vaste teken – en later in de week – als Mercurius inconjunct met Mars staat, zullen we wellicht door iemand uitgedaagd worden. Een inconjunct vraagt aanpassingsvermogen – en met Mercurius en Mars aan het einde van Leeuw/Steenbok – komt er later in de week ruimte om echt te onderhandelen: eindelijk komt er meer ruimte. Mars loopt inmiddels direkt – en heerser Saturnus – gaat op donderdag direkt. Ik denk dat er (langzaam maar zeker) – een wat meer flexibele houding wordt aangehouden. Voor ‘talks’ zoals die over Brexit bijvoorbeeld, zal deze flexibiliteit de gesprekken zeer goed van pas komen

Vlak voor Saturnus direkt gaat lopen, komt Mercurius in eigen teken te staan. Mercurius in Maagd is handig, technisch, praktisch en echt ‘hands-on’. Dit is een slimme Mercurius die dingen heel goed op een rij kan zetten. Mercurius komt op vrijdag in een grote driehoek te staan met Uranus in Stier en Saturnus in Steenbok. Saturnus is nu wel direkt, maar nog niet op snelheid, d.w.z. Saturnus voelt loodzwaar aan. Obstakels kunnen grote lijken dan ze zijn. Het wordt vaker gezegd dat Uranus een hogere octaaf van Mercurius is, hoe dan ook, beide planeten hebben te maken met de intellect, met de psyche. Mercurius maakt verbinding hier tussen twee planeten die in vele opzichten elkaars tegenpool zijn. Saturnus is conservatief, speelt volgens de regels, is traditie gericht. Uranus daarentegen zoekt voor oplossingen ‘buiten de doos’, lapt de regels aan zijn laars, is intuitief, inventief en niet bang voor het nieuwe. Mercurius verbindt dus deze twee planeten, en met Mars straks in Waterman, lijkt het alsof Saturnus bereid zal zijn om zich achter nieuwe oplossingen te scharen.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Maagd – eist focus

Eveneens op vrijdag, staat de Zon opposiet Neptunus. Dit is een hele lastige oppositie. Maagd wil alles op een rij hebben, wil ordenen. Neptunus in Vissen daarentegen kan waazig zijn, kan overspoelen met irrelevante vragen of overbodige informatie. Neptunus houdt van lantefanteren. Dat deze oppositie valt op de dag van de grote aarde driehoek, is een uitdaging. We kunnen worden afgeleid. Daarom raad ik je aan om de telefoon overdag op de slaapstand te zetten. Ga niet te veel online. Zorg voor rust en ruimte want anders kun je je momentum, je concentratie kwijt raken. Neptunus is een meester in afleiden en een gewaarschuwd mens telt voor twee!! Neem een glasje wijn in de avond, of ga naar een concert, zo komt Neptunus ook aan zijn trek 🙂

Op zaterdag staat Venus vierkant Mars. Dit is een aspect van conflikt – maar tevens ook van sexuele aantrekkingskracht. De vonken kunnen vliegen in de rond. De vierkant valt in de laatste graad van Weegschaal/Steenbok. Kort hierna komt Venus in Schorpioen te staan – en wordt door Mars dus beheerd. Er gebeurt wat rondom relaties … hier meer over volgende week. Waarom? Kijk naar Uranus !

Er zijn veel planeten in aarde, rondom de nieuwe Maan op zondag, Zon, Maan, Mercurius, Mars, Saturnus, Uranus en Pluto. Aarde wil dingen concreet hebben, wil resultaten zien, wil waarde voor zijn geld hebben. De nieuwe Maan is driehoek Pluto en sextiel Jupiter. Zo speelt de Nieuwe Maan in op de Jupiter/Pluto sextiel – die op 12 september voor de laatste keer, exact wordt. Maagd is de ‘clean-up squad’. Waar valt deze Nieuwe Maan in je eigen horoscoop? Dit gebied heeft aandacht nodig – en je kunt nu veel bate bij hebben als je zuiverend te werk gaat.

Dit en veel meer in mijn YouTube vlog – zie link hieronder.

Ik wens jullie een top week. Wil je informatie over je eigen horoscoop? Waar moet jij vooruit gaan? Voor informatie over mijn diensten, schroom niet om mij te mailen.

hathway77@hotmail.com

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman

 

Deze wee

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: De Nieuwe Maan in Maagd – eist focus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *