Liz Hathway Astrologie: Jupiter sextiel Pluto, de volgende stap nemen..

Liz Hathway Astrologie: Jupiter sextiel Plut, de volgende stap nemen 

Op dinsdag komt Mars eindelijk terug in Waterman te staan. Mars maakte zijn eerste stapjes in Ram in mei 2018 – op 26 juni ging Mars retrograde lopen en tussen 13 augustus en 11 september – stond Mars terug in Steenbok. Mars in Steenbok is erg op het doel of liever gezegd zijn doel, gefocust. De energie is beheerst en eenpuntig. Aarde is dicht, lucht is open. Mars in Waterman is egalitair, wil samenwerken, wil ideeën uitwisselen, en wil graag een missie hebben. Deze herintrede van Mars in Waterman zie ik niet als het einde, eerder als het begin van het einde van een project die traag of langzaam liep. Mars en Saturnus retrograde, maakten het moeilijk om sommige plannen van de grond te krijgen. Natuurlijk gaat het leven altijd door, maar kijk in je eigen horoscoop want waar deze twee planeten hebben gestaan – hier is er oponthoud geweest.

Liz Hathway Astrologie: Jupiter sextiel Plut, de volgende stap nemen 

Deze week ziet ook de laatste van de drie sextielen tussen Jupiter en Pluto. Ik heb meerdere posts over deze sextiel geschreven. Aan het begin van het jaar, schreef ik: Ik denk dat 2018 voor sommige mensen – een jaar van catharsis wordt. Het woord catharsis komt van het grieks en betekent zuiveren/reinigen. We kunnen in het reine komen met onszelf en daardoor beter met onze agressie of andere negatieve emoties (Maan vernietigd in Schorpioen) leren omgaan. Catharsis zie ik als een proces dat best aan Pluto gekoppeld mag worden: catharsis is wat er – post-trauma – nog overeind is gebleven. Daarnaast met Saturnus momenteel in Steenbok – is het ook van belang dat we dealen met onze eigen angst voor succes – want de sextiel tussen Jupiter en Pluto is ook opportunistisch – het stimuleert onze ambities en onze behoefte om verder in het leven te komen.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Jupiter sextiel Plut, de volgende stap nemen 

Nu is het zover. Op dinsdag staat de Zon sextiel Jupiter en vervolgens driehoek Pluto. Op Zondag staat Mercurius driehoek Pluto en sextiel Jupiter. Met andere woorden, de Zon en Mercurius geven een extra dimensie aan de Jupiter/Pluto sextiel, en brengt hun energie dichterbij. Ben jij dit jaar veranderd? Sta je anders in je schoenen dan een jaar geleden? Ben je oprecht en eerlijker met jezelf?
De Zon en Mercurius staan in Maagd, een teken dat o.a. met zuivering, dienstbaarheid, puurheid, nijverheid, en oog voor details te maken heeft. In essentie, is Jupiter sextiel Pluto een aspect die succes kan brengen… Dus …. wie het werk heeft gedaan, kan het geluk proeven.

Pluto heeft met innerlijke rijkdom te maken, met psychologisch inzicht en met de transformatie van het Zelf. Als ‘succes’ een stap dichterbij komt, dan is het niet zomaar komen aanwaaien. Dit succes hebben we echt verdiend.

Liz Hathway Astrologie: Jupiter sextiel Plut, de volgende stap nemen 

Op vrijdag staat Mercurius opposiet Neptunus. De uitdaging hier is om onderscheid te maken tussen hoofd en bijzaak. Neptunus in Vissen haalt alles en nog wat erbij en kan Mercurius overrompelen. Neptunus is geweldig als je geinspireerd wil worden – maar in een belangrijk gesprek kan hij afleiden.

Venus in Schorpion staat opposiet Uranus in Stier (op woensdag) en vierkant de knopen as (op vrijdag). Hierdoor worden we uigedaagd om naar onze opvattingen omtrent relaties te kijken.  Omdat de Stier/Schorpioen as ook met onze normen en waarden te maken heeft, kan dit confronterend zijn. Vragen stellen aan jezelf en/of je partner – kan consekwenties hebben. Venus sextiel Saturnus – eist dat we de verantwoordelijkheid voor ons gedrag nemen. Uiteindelijk heeft de knopen as met groei te maken en met Uranus ook vierkant de knopen as, staan sommige relaties wellicht op scherp. Echter, Uranus kan ook de vorm aannemen van een nieuwe partner, of een minnaar – iemand die in staat is om alles op scherp te zetten.

Ik wens jullie een top week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen.

hathway77@hotmail.com

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Jupiter sextiel Pluto, de volgende stap nemen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *