Liz Hathway Astrologie: Pas op – Mars vierkant Uranus !

Liz Hathway Astrologie: Pas op – Mars vierkant Uranus !

Gisteren beleefde ik een Mars/Uranus vierkant dag. Door de herrie in en om mijn huis, kreeg ik  weinig rust. De snipper machine van de buren is goed hoorbaar in mijn vlog. De vierkant is morgen exact. Een Mars/Uranus vierkant maakt vatbaar voor ongelukken, voor ruzies die snel kunnen oplaaien. Ik raad jullie aan, om waar mogelijk gevoelige onderwerpen te vermijden, want zelf mensen die normaal gesproken niet argumentatief zijn, kunnen ineens uit de bocht vliegen. Dit geldt zeker voor discussies over politiek en religie 🙂  Ik raad je aan geen gekke dingen te doen, zoals snelle inhaal manoeuvres, want die kunnen je duur komen te staan. Mars/Uranus maakt haastig en de beste antidote hiervoor is jezelf de tijd geven om eerst goed over de situatie na te denken.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Op vrijdag, staat de Zon conjunct met Mercurius. Symbolisch gezien, komen nu langzaam maar zeker dingen aan het licht, dingen die te maken hebben met zakelijke kwesties, met afspraken, met brieven, teksten, alle zaken in feite die onder de heerschappij van Mercurius vallen. Waarom? Omdat de Zon zo’n krachtige ster is, een planeet die dicht bij de Zon staat, niet zichtbaar. Nu Mercurius begint weg te trekken uit dit felle gebied – kan er meer duidelijkheid, letterlijk meer zichtbaarheid komen. Je komt te weten waar je aan toe bent, of hoe de vork in de steel zit.

Op zaterdag, komt Mercurius in Weegschaal te staan – en de toon van het gesprek wordt minder kritisch en meer gericht op de samenwerking. Maagd is analytisch, en heeft de taak om alles overzichtelijk te maken, de kaft van de koren te scheiden. Weegschaal is een lucht teken, en wil meningen horen, informatie opdoen, van gedachten wisselen. Op dezelfde dag staat Mars op de zuidknoop, een aanwijzing dat na alle spanningen rondom de Mars/Uranus vierkant, de tijd rijp is om boosheid, agressie, en wellicht de pijn die hieraan gebonden is, los te laten.

Zondag komt de Zon in Weegschaal te staan. Dit is een belangrijk moment in het jaar cyclus. Weegschaal is een hoofdteken en markeert het begin van een nieuwe seizoen. Dit gaat dus over richting.  De heerser van Venus staat momenteel in Schorpioen en die geeft een bepaalde kleur hieraan. De Maagd haalde de oogst binnen, en in de breedste zin van het woord, mogen wij nu de ‘balans’ opmaken!! Hoe ziet jouw leven op dit moment eruit? De herfst is in volle aantocht en de kracht van de Zon neemt voelbaar af. Op het innerlijke vlak – bereiden we ons voor op de lange nachten die eraan komen. Het is tijd om onszelf en anderen een spiegel voor te houden.  Weegschaal is het teken van huwelijk en relaties – echter onder de huidige planetaire cocktail – komen veel verbintenissen juist onder druk te staan. Het lijkt alsof er – zeker wat relaties betreft – keuzes gemaakt moeten worden. Mercurius in Weegschaal staat haaks op Saturnus in Steenbok in de ingres horoscoop. Verantwoordelijkheid is een thema. Mercurius vk Saturnus kan als een blok om de been voelen, iemand of iets kan ons ook letterlijk voor de blok zetten. Toch heeft deze vierkant ook iets moois te bieden. We kunnen enorm veel leren van kritiek, er is altijd ruimte voor meer struktuur en ervaring. Saturnus is de boeman niet. Een conflikt tussen jong (Mercurius) en oud (Saturnus), tussen vader (Saturnus) en zoon (Mercurius) kan tot inzicht leiden en de groei van beiden bevorderen (Mercurius is ook sextiel de Noordknoop vandaar).

Ik wens jullie een top week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen.

hathway77@hotmail.com

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Pas op – Mars vierkant Uranus !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *