Enigma: Hulp gezocht bij de ontwikkeling van astrologie programma

Graag breng ik het werk van mijn collega Jan Kampherbeek onder de aandacht. Sinds kort werkt Jan Kampherbeek aan ‘Enigma’, een programma voor astrologisch onderzoek. Enigma zal statistisch onderzoek ondersteunen maar ook het handmatig vergelijken van uitwerkingen van een horoscoop volgens verschillende systemen. Daarnaast kun je er cycli mee berekenen en op wat langere termijn zal Enigma ook archaeo-astronomische berekeningen ondersteunen. Het duurt nog even voor je Enigma kunt gebruiken maar als je de ontwikkelingen wilt volgen kan dat via twee blogs: radixpro.org is vooral bedoeld voor ontwikkelaars en radixpro.com geeft aan wat de astrologische mogelijkheden zullen worden.

Jan zegt “Ik richt me zowel op mensen die zelf software ontwikkelen als op mensen die geïnteresseerd zijn in de functionaliteit van software voor astrologisch onderzoek. Het gaat niet om software voor consultancy; de meeste astrologen zullen met mijn FB groep weinig kunnen…. Ik heb twee aparte blogs waar ik regelmatig naar verwijs: radixpro.org voor schrijvers van software en radixpro.com voor mensen die in de functionaliteit geïnteresseerd zijn.”

Voel je je aangesproken? Kan/wil je aan dit project werken? Jan heeft ook een Facebook Group, Enigma: Software for Astrological Research. Wil je meer informatie, stuur een email naar: jan@kampherbeek.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *