Korte Astrologie Consulten in de Theosofische Biebliotheek Amsterdam: 29 september

Liz Hathway: Korte Consulten in de Theosofische Biebliotheek Amsterdam

Op zaterdag 29 september is Liz Hathway ter gast in de Theosofische Biebliotheek in Amsterdam. Vanaf 14.00 kun je gratis bij Liz aan tafel schuiven, en een korte astrologische advies vragen. Je kunt ook in de biebliotheek rondsnuffelen – wat zeker de moeite waard is. Het gaat om een van de grootste occulte biebliotheken in Europa en de verzameling astrologie boeken en tijdschrijften liegt er niet om.

Sinds mei 2010, heeft Uranus in Ram gestaan – maar vanaf 2019, staat Uranus definitief in Stier. Het overkoepelende thema van deze dag is ‘Uranus in Stier’

Liz schrijft: ‘Met Uranus denken we aan woorden zoals plotseling of ineens, want bij Uranus is er meestal sprake van versnelling. Stier is het sterrenbeeld waar de planeet Venus thuis hoort – en Venus gaat over relaties en de stabiliteit die relaties kunnen brengen. De Stier houdt van continuiteit – terwijl Uranus daar weinig affiniteit mee heeft. Uranus is de frisse wind, die ene uitvinding die de wetenschap op z’n kop zet (wat letterlijk gebeurde toen Uranus ontdekt werd, want ineens was het universum twee keer zo groot als men had gedacht). Uranus kan alles in de lucht gooien.

Weet jij waar Uranus in je eigen horoscoop staat?

Waar staat Uranus in je eigen horoscoop? In welk huis? Als je goed in de spiegel kijkt, als je naar je innerlijk stem luistert (Uranus is vaak audial), weet je intuitief al waar je groei-ruimte nodig hebt. Soms krijgen we meer ruimte omdat de kids de nest verlaten, een ouder overlijdt, een zorgtaak wegvalt, of een baan ophoudt. Dan is de vraag ‘hoe vul ik deze ruimte in?’ Wat nu?  Soms lijkt het alsof wij door Uranus worden overvallen, maar hij is niet een onrustzaaier  per se. Uranus staat voor autonomie, persoonlijke vrijheid en vooral zelf /bewustzijns-ontwikkeling. Met Uranus mogen we niet stilstaan – en daarom zeggen astrologen ook ‘change, before change changes you’ wat zoiets betekent als: ‘verander, voordat verandering jou verandert’.

Er wordt met een intekenlijst gewerkt.

 

Liz Hathway heeft haar MA Cultural Astronomy & Astrology, is astroloog in hart en nieren en heeft een praktijk in Amsterdam.  Ze is de oprichtster van de populaire  weblog www.astrologieblog.nl en van de gelijknamige Facebook Groep. Sinds kort is Liz ook op YouTube te vinden onder de naam ‘astrovizier’.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS, General. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *