Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Saturnus, driehoek Mars

Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Saturnus

Deze week begint onder de auspiciën van een Mercurius/Mars driehoek. Mercurius is de planeet van o.a. communicatie, handel, het geschreven en gesproken woord, documenten, emails, brieven, enz. enz. Mars is de planeet van het initiatief, Mars is doenerig, energiek en vaak een durfal. Deze twee planeten kunnen elkaar aanmoedigen en bespoedigen – en zorgen voor een week die in ieder geval dynamisch begint. Heb je planeten in de eerste graden van de lucht of de vuur tekens, indien ja, zul je deze driehoek voelen. Vanochtend ben ik zelf heel snel uit de startblokken gekomen: Jupiter in 2 Weegschaal – Uranus in 6 Leeuw.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

 

Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Saturnus
De Zon
loopt momentaal achter Mercurius aan, en op woensdag staat de Zon vierkant Saturnus en vervolgens op vrijdag, driehoek met Mars. De Zon is heet, Saturnus is donker en koud. De Zon is het warme, kloppende hart, Saturnus is het ijskoude lijk. Deze twee planeten zijn  elkaars tegenpool. Echter, de Zon in Weegschaal verhoogt Saturnus – wat je zou kunnen vertalen als, respect voor hebben, in hoge aanzien houden, of op een voetstuk plaatsen. De Zon vierkant Saturnus kan dus een bereidheid laten zien om alles op alles te zetten om het eind doel, volgens de spelregels, te bereiken: Zon vk Saturnus eist dat we zowel doeltreffend als doelmatig zijn. Saturnus zegt: ‘knokken en dan nog eens harder knokken. Nog beter je best doen.’ Saturnus is een strenge leermeester. Waar de Zon in Weegschaal op moet letten, is dat hij de goede dingen op de goede manier doet, d.w.z. ‘doelmatig … maar niet tegen elke prijs’. Het gaat om personal integrity en je eigen grenzen bewaken. Dit is niet de week om de lieve vrede te bewaren, of een leugentje voor bestwil te verkopen. Het is wel een week om eerlijk te zijn.

“Sta open voor eerlijkheid 
Klinkt vanzelfsprekend, maar is heus niet altijd gemakkelijk: als je het belangrijk vindt om eerlijk te kunnen zijn, moet je ook eerlijkheid willen ontvangen. Dat betekent af en toe even de kiezen op elkaar, maar het hoort erbij. Eerlijkheid brengt je alleen dichter bij de ander als het wederkerig is. Bedenk je ook dat eerlijkheid voortkomt uit respect voor de ander: ook als het eerst een beetje pijn doet, is het liefdevoller dan ‘ja’ zeggen als je ‘nee’ bedoelt.”

Verder deze week…

Hebben we de Volle Maan in 2 graden Ram op dinsdag die aardig meespeelt met Mercurius en Mars. Mars – de heerser van de Maan – is terug ‘in bounds’ en de  behoefte om onszelf continu te bewijzen neemt af. Mars is nu wat gehoorzamer – en deze Volle Maan schijnt een licht op onze belangrijke relaties. Dingen kunnen nu aan het licht komen, of, duidelijker worden. Saturnus is en blijft de belangrijkste speler – en die wijst op de regels en de persoonlijke verantwoordelijkheid. Saturnus lijkt altijd te zeggen: “wie niet volgens de regels speelt – wordt eerder of later beboet :)”

Ik wens jullie een top week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. En… ik geef korte gratis consulten deze week op zaterdag: lees meer over hier

hathway77@hotmail.com

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Saturnus, driehoek Mars

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *