Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in een vat vol tegenstrijdigheden

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan een vat vol tegenstrijdigheden

Deze week brengt uitdagingen met zich mee. De nieuwe Maan op dinsdag in 15 Weegschaal 48, benadrukt relaties, samenwerken, diplomatie, onderhandelingen, gesprekken, enz.. Echter, die nieuwe Maan staat ook vierkant Pluto, en Pluto in Steenbok staat garant voor onderhuidse of openlijke spanning, machtstrijd en conflict.

Een nieuwe Maan is altijd een krachtige impuls die ons aanzet tot iets nieuws, maar nu biedt Pluto weerstand tegen. Deze weerstand kan met onze eigen innerlijke onzekerheid te maken hebben (we durven het niet), of het kan zijn dat iemand in onze omgeving ons tegenwerkt. Hoe dan ook, Pluto is een factor om rekening mee te houden. We moeten – als het ware – door deze vierkant heen.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Maar er zijn ook andere storende faktoren, Mercurius opposiet Uranus op woensdag – en Venus vierkant Mars op donderdag. Op woensdag komt Mercurius in Schorpioen te staan. Waar Mercurius in Weegschaal wil onderhandelen, Mercurius in Schorpioen is beslist: ‘het zij zo, en niet anders’. Als we al een beslissing hebben genomen, valt er weinig meer te zeggen. Als iemand zegt ‘dit is okay, dit is niet okay’ komt Uranus in opspraak. Of Uranus gooit simpelweg de knuppel in de hoenderhok. Venus in Schorpion is strijdlustig – en de vierkant met Mars, doet de spanning tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie nog hoger oplopen. Ik moet denken aan de VS – waar vrouwen duidelijk op de oorlogspad zijn.

Deze week voelt echt als een vat vol tegenstrijdigheden!!!

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in een vat vol tegenstrijdigheden

Zo. Deze Nieuwe Maan valt in Weegschaal. De Zon is in Weegschaal. Weegschaal is een lucht teken dat weloverwogen en bedachtzaam is. Weegschaal wil delen, zoekt harmonie in verbinding met anderen. Het idee van balans is centraal. De uitdaging voor ons is om open te blijven, om niet te snel een conclusie te trekken, en om bereid te zijn onze meningen aan te passen. Mercurius in Schorpioen is een vaste teken die de nuance links kan laten liggen. En toch  moeten we niet te snel met een oordeel klaar staan – want zodoende werken we onszelf aardig in de nesten. Pluto is behoorlijk psychologisch en weet precies op welke knoppen te drukken. We kunnen Pluto voor zijn door het leven als een spel te zien, en cooperatie als dubbelsteen te gebruiken…

Afgelopen zaterdag is er een interview met mij uitgezonden via HelloRadio Spiritualiteit. Het gesprek begint na 5 minuten en gaat o.a. over ’the New Age’, het Watermantijdperk, en Uranus in Stier. Wellicht vinden jullie het ook interessant.

https://www.salto.nl/player/hello-radio-spirituality/e0f64e08dfcadf760d5d8321ad94b354/

Ik wens jullie een hele fijne week. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Horary Craftswoman

 

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in een vat vol tegenstrijdigheden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *