Liz Hathway Astrologie: Volle Maan – relaties tegen welke prijs

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan – relaties tegen welke prijs

Deze week op woensdag is er een Volle Maan in Stier, en met zeven planeten in de vaste tekens, kan er een gevoel van crisis ontstaan. De as Stier/Schorpioen is de waarde as – en de vraag is, hoever zijn wij bereid te gaan, om onze waarden te verdedigen? Vast kan ook vastbijten betekenen, en als iedereen aan zijn/haar eigen standpunt vastklampt, kunnen we in een patstelling terechtkomen. Deze week dreigen we ergens muurvast te zitten.

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan – relaties tegen welke prijs

Hoe gaan we hiermee om? Sommige mensen zullen de handdoek in de ring gooien en een einde aan een relatie maken. Anderen zullen bemiddeling of deskundige advies vragen. Met Saturnus sextiel de Zon en driehoek de Maan – iemand met ervaring en gravitas zou wat salve op de wonden kunnen doen. Een derde mogelijkheid, is dat er hard bewijs wordt geleverd – waardoor een standpunt wordt helemaal ondermijnd. Ik moet hier aan Saudi Arabie denken, die hardnekkig blijft beweren dat de dood van journalist Jamal Khashoggi een ongeluk was. Het zou best kunnen dat Turkije de opnames van zijn gruwelijke einde, vrijmaakt. Als dat gebeurt, zal Saud Arabie nog verder in het nauwe worden gedreven.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Zo boven, zo beneden.

De kunst is in verbinding met je eigen instinct te blijven. Loslaten is een kunst – het is niet altijd wijs om de strijd aan te gaan. Besef wat de kost van zo’n conflict kan zijn. Een Nederlandse spreekwoord komt spontaan op: ’twee honden vechten om een been en loopt een derde ermee heen’. Iemand anders kan profiteren van een strijd !

Dit wordt een intens week en toch wie veel zelf-discipline heeft, kan hier goed van profiteren. Ten tijde van de Volle Maan, staat Saturnus sextiel de Zon/driehoek die prachtige Maan in Stier – en dit biedt ook enige uitkomst. Gewoon gefocusst blijven op je eigen dingen. Leg de focus op je eigen werk. En wees bewust.

Ik wens jullie een top week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Volle Maan – relaties tegen welke prijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *