Liz Hathway Astrologie: Uranus in Ram, Jupiter in Boogschutter

Lieve lezers… Deze keer, wegens tijdgebrek, kom ik met een korte blog/vlog.

Op dinsdag staat de Zon driehoek met Neptunus. Alles draait om het gevoel, de instinct, laat je buik tot je spreken. Later op de dag maakt Uranus retrograde, zijn her-entree in Ram. Dit kan een kleine aarde verschuiving teweeg brengen – en – het valt op de dag van de mid term elections in de VS. Spannend.

De nieuwe Maan op woensdag valt in 15 Schorpioen 11. Kijk in welk huis van je horoscoop deze nieuwe maan valt. Welke aspecten maakt deze nieuwe Maan met je radix horoscoop. Op zondag staat de Zon sextiel Pluto – dus we kunnen deze energie gebruiken om letterlijk of figuurlijk, puin te ruimen. Schorpioen graagt diep – Neptunus is de zalve op de wond – Pluto kan een herstart signalleren.

Op donderdag komt Jupiter in Boogschutter te staan. Ik ga een aparte post hierover schrijven – heb zelf een soort plan om op donderdag avond, als de Maan conjunct met Jupiter staat in begin Boogschutter – ‘live’ te gaan in de astrologieblog Facebook group. Mercurius is OOB – d.w.z. out of bounds. OOB – is afgeleid van het engels, en betekent ‘out of bounds’. Een planeet die OOB staat – begeeft zich buiten de bereik van de Zon. De Zon (de aarde in feite) gaat zelf nooit verder dan 23 graden 27 Noord of Zuid van de hemelse evenaar. Sommige planeten kunnen verder dan die grens gaan en op dat moment worden zij OOB verklaard, en kunnen ‘gek’ doen. Met Mercurius OOB, hebben woorden een onvoorspelbare kracht, ze kunnen ons overvallen, verrassen. Verwacht het onverwachte. Mercurius is ‘a planet to watch’. Mercurius gaat retrograde op 18 november, dus hij is best een tijdlang OOB, en komt later op zijn treden terug.

Vrijdag is een top dag voor de romantiek. Venus in Weegschaal staat nml. in harmonieuze verbinding met Mars. Goede energie.

Op zondag staat de Zon sextiel Pluto. ‘Dig deep and find treasure’.

Lieve groet, Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Uranus in Ram, Jupiter in Boogschutter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *