Liz Hathway Astrologie: Noordknoop in Kreeft, Mars in Vissen, druk, druk, druk

Liz Hathway Astrologie: Noordknoop in Kreeft, Mars in Vissen, druk, druk, druk

Deze week opnieuw, hangen er veranderingen in de lucht en hier zijn de belangrijkste op een rij: Op donderdag staat Mars in Waterman sextiel Uranus retrograde in Ram. Dit is super snelle energie. Uranus is in het teken van Mars – en de twee hebben sinds de zomer een afspraak die er nu EINDELIJK van komt. Deze ‘ontmoeting’ zou zich kunnen uiten als een onverwachte oplossing voor een wat langlopende, ingewikkelde zaak of affaire. ‘Plots’ is een woord dat in gedachten springt.

Liz Hathway Astrologie: Noordknoop in Kreeft, Mars in Vissen, druk, druk, druk

Mars staat al sinds 16 mei in Waterman, daarvoor in Steenbok. (Met andere woorden, sinds 17 maart valt Mars onder de heerschappij van Saturnus, waar hij zich het beste heeft kunnen uiten in gedisciplineerd aktiviteiten, door zijn energie op zakelijke dingen, werk, doelen, enz. te richten. Vanaf donderdag is Jupiter in Boogschutter de nieuwe gast heer van Mars – en  met Mars in Vissen mag de energie alle kanten stromen. Mars in Vissen is een duizendpoot die heel goed om kan schakelen, want Vissen is flexibel van geest. Mars in Vissen kan een steekje laten vallen, omdat ie meer type ‘go with the flow’ is dan ‘alles in de gaten houden’.

Liz Hathway Astrologie: Noordknoop in Kreeft, Mars in Vissen, druk, druk, druk

Op Vrijdag komt de Noorderlijke Maansknoop in Kreeft te staan, en hier zal hij ongeveer 18 maanden in blijven. De komende 18 maanden (plus/min) zullen de eclipsen of in Steenbok of in Kreeft vallen. Kijk in welke huizen de transiterende knopen in je eigen horoscoop vallen – want deze levensgebieden komen nu voor het voetlicht. De Noordknoop is in Kreeft – en we zullen het meest leren als we naar ons buikgevoel luisteren. Dit zal best een uitdaging zijn, want we leven in een wereld waar wij hebben afgeleerd om dit te doen. Saturnus/Steebok is de oude manier, de sterke man, de autoriteit – Kreeft is meer ’the tribe’ de familie, wat koester ik?

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Wat houdt Jupiter in Boogschutter voor u in petto? Welke huizen komen bij u onder het voetlicht? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Eveneens op vrijdag gaat Venus direct in Weegschaal. Op 1 december staat zij voor de laatste keer in oppositie met Uranus in Ram. Dit kan met een relatie crisis gepaard gaan. Bij een oppositie liggen de planeten mijlenver uit elkaar. Uranus in Ram kan disruptief zijn – want hij richt zichzelf op het nieuwe, op datgene wat ontdekt moet worden. Venus in Weegschaal is meer op harmonie en samenwerking gericht. Het kan ook zijn dat de tijd rijp is om een moeilijk gesprek aan te gaan, om lastige dingen bespreekbaar te maken. Hoe dan ook, Venus heeft meer helderheid en Weegschaal is een hoofdteken (d.w.z. in staat om desnoods van richting te veranderen).

Op zaterdag gaat Mercurius retrograde in Boogschutter. Het plannen heeft veel met herordenen van onze binnen wereld te maken. Zelf-reflectie is hiervoor nodig. We nemen weer de tijd om de communicatie, administratie, enz. op orde te krijgen. Mercurius retrograde biedt de mogelijkheid om onze plannen goed in order te krijgen of goed voor te bereiden. In die zin, heb ik zelf nooit zo’n moeite met de retro Mercurius fase. Mercurius komt op 29 oktober weer in Schorpioen te staan, en gaat direct op 6 december.

Echt een super leuke week.

Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Noordknoop in Kreeft, Mars in Vissen, druk, druk, druk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *