Liz Hathway Astrologie: Over o.a. Boogschutter, Vissen en spanning in de relatie

Liz Hathway Astrologie:  Boogschutter, Vissen en spanning in de relatie

In sommige opzichten, zou je deze week in twee kunnen delen. De eerste helft is gedomineerd door de planeten in de beweegelijke tekens: Jupiter, Zon en Mercurius in Boogschutter, en Mars en Neptunus in Vissen, en de tweede helft door Venus, Uranus en de knopen as.

Liz Hathway Astrologie:  Boogschutter, Vissen en spanning in de relatie

Op dit moment staat Jupiter in zijn eigen teken Boogschutter – waar hij naar groei en vrijheid streeft. Boogschuter is positief ingesteld en Jupiter in Boogschutter gelooft in de toekomst, is ethisch in z’n handelen en gaat ervan uit dat als je zelf op de goede manier handelt, anderen dat zullen overnemen. Terwijl de Zon conjunct met Jupiter staat op maandag – staat Mercurius retrograde vierkant met Mars in Vissen. Woorden als wapens. Het begin van een gevecht dat even kan duren (Mercurius gaat pas op 7 december weer vooruit lopen – en keert op zaterdag zelfs terug naar het teken Schorpioen). Zodra Mercurius in Schorpioen staat, verdwijnt de nuances. Schorpioen denkt veel meer in termen van ‘zwart’ ‘wit’ / ‘goed’ /’kwaad’. Boogschutter’s optimistisch beeld van de toekomst wordt op de proef gesteld.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie:  Boogschutter, Vissen en spanning in de relatie

Mars in Vissen nadert een conjunctie met Neptunus, waardoor de energie van Mars in het water dreigt te vallen. Als planeet gaat Neptunus over de massa, en in Vissen wellicht de ‘zwijgende meerderheid’. Het broeit. Dat staat vast.

Dus, als ik naar de planeet standen en de aspecten kijk, voelt de energie op dit moment nogal onrustig en zelfs een beetje chaotisch aan.

Op dinsdag staat de Zon conjunct met Mercurius – iemand staat klaar om advies te geven. Mars staat tevens ook in sextiel met Saturnus – wat wel handig is. Hoe dan ook – zorgt Saturnus voor regelmaat en discipline. Saturnus is gegrond, een pragmatist, die de juiste vragen stelt. Alhoewel Mars in Vissen een beetje rommelig kan zijn,  houdt Saturnus in Steenbok de regie in eigen handen. Steenbok is het teken waar Mars verhoogd staat: op dinsdag zou iemand bereid kunnen zijn om ons te helpen.

Liz Hathway Astrologie:  Boogschutter, Vissen en spanning in de relatie

Mid-week verandert de stemming. Al blijft het beweegelijke kruis zichtbaar op de achtergrond, treedt Venus en Uranus naar de voorgrond. Op zaterdag staat Venus opposiet Uranus, en beide planeten staan ook vierkant de knopen as (Noordknoop in Kreeft, Zuidknoop in Steenbok). De Noordknoop is toekomst gericht, de Zuidknoop wil lering trekken uit het verleden. In het weekend wordt er een groot kruis gevormd in de hoofdtekens en dit zou of een dramatisch einde van een relatie kunnen betekenen, of een crisis in die relatie. Tot zondag staat Venus in haar eigen teken Weegschaal, waar zij de lieve vrede wil bewaren, terwijl Uranus in Ram denkt ‘sla die bladzij om en sluit het hoofdstuk’. Na de oppositie met Uranus keert Venus terug naar de Schorpioen. Eenmaal in Schorpioen durft Venus ruzie te maken, want zij heeft wilskracht en passie. Venus in Schorpioen wil vechten voor de liefde. Zo… De vonken vliegen in het rond  – en allerlei soorten relaties kunnen onder druk komen te staan. Enerzijds is er een enorme drang naar vrijheid, maar anderzijds is er behoefte aan verbinding of een diepere vorm van relatie, liefde en genegenheid.

.Ik wens jullie een top week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Over o.a. Boogschutter, Vissen en spanning in de relatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *