Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Boogschutter, botsing van de meningen

Nieuwe Maan in Boogschutter: Botsing van meningen

Dit wordt een week van uitdagingen. Vrijdag’s Nieuwe Maan, staat haaks op Mars/Neptunus waardoor de natuurlijke energie en expansiedrift van Zon/Jupiter in Boogschutter plots in het oceaan kunnen vallen.

Nieuwe Maan in Boogschutter: Botsing van meningen

Momenteel staan zowel de Zon als Jupiter in Boogschutter waardoor alles mogelijk lijkt en de bomen groeien tot in de hemel. Als je Mars in Vissen in de mix gooit, voelt deze energie enerzijds positief aan. Zon en Mars zijn beide mannelijke planeten, Boogschutter en Vissen zijn beide door Jupiter beheerd, en beide planeten hebben met wilskracht en daadkracht te maken. Echter deze week staan deze planeten haaks op elkaar wat tot botsingen kunnen leiden, vooral in gesprekken over religie, filosofie, normen en waarden, enz. Neptunus in Vissen doet ook mee, en die houdt verband met de diepe ruimte en gaat gepaard met een gevoel van immensiteit, of grenzeloosheid. Neptunus is ook vaak vaag en kan ons aardig om de tuin leiden. Wellicht vragen we ons ook af ‘wanneer houdt dit ……. nou eindelijk op?’. Simpel gezegd, deze vierkanten (Zon/Mars op maandag, Zon/Neptunus woensdag) wekken energie (maar het kan ook druk, druk druk zijn). Er kan tevens ook sprake zijn van frustratie, er kan veel stof opwaaien en wellicht zullen we ook stoom moeten afblazen.

Hoe kun je goede beslissingen nemen als je niet over alle feiten beschikt ?
Naast het conflikt vanuit het beweegelijke kruis, is Mercurius retrograde en in het meest geheimzinnige teken Schorpioen.  Persoonlijk,  zie ik veel meer getouwtrek en onderhandelingen in het verschiet. Als ik specifiek aan de VK denk, dan hoop ik dat als Mercurius donderdag aanstaande weer direkt gaat, dat het Parliament meer informatie krijgt over de wettelijke consequenties van Theresa May’s Brexit plan. Op dit moment wordt er informatie achtergehouden en dat wekt achterdocht. Als Mercurius direkt gaat, kan er wat meer informatie boven water komen. Op maandag staat Uranus vierkant de knopen as, met als gevolg onthullingen, of lekken – vooral in de eerste helft van de week.

Liz Hathway is een astroloog met meer als 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Wat houdt Jupiter in Boogschutter voor u in petto? Welke huizen komen bij u onder het voetlicht? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com 

Nieuwe Maan in Boogschutter: Botsing van meningen
Het beweegelijke kruis is compromis zoekend. Beweegelijk = flexibel (maar ook meegaand). Beweegelijk kan buigen maar kan ook besluitloos zijn.  Vissen is conflikt vermijdend – kan iemand niet willen zien of spreken – en wil het liefst de confrontatie uit de weg gaan. Beweegelijk is ook loslatend – en dat kan positief zijn. Zorg deze week bewust voor ontspanning. Het is Boogschutter seizoen maar laat de boog niet te gespannen staan 🙂

Ik wens jullie een fijne week. Liz Hathway, 3 dec. 2018

Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Boogschutter, botsing van de meningen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *