Liz Hathway Astrologie: Kerst LOL of Kerst stress ? Boogschutter vs Steenbok

Liz Hathway Astrologie: Kerst LOL of Kerst stress ? Boogschutter vs Steenbok

Maandag is Maan-dag, en deze week begint met een behoorlijk aktief Steenbok Maan. Hier zijn de Maan aspecten van vandaag: conjunctie Pluto, parallel Jupiter, sextiel Chiron, sextiel Mercurius, conjunctie Zuid-knoop, vierkant Uranus. Het gaat om een ambitieuze Steenbok Maan, een Maan die productief wil zijn en bereid is alles uit de kast te halen ‘in order to get the job done’. Een dynamische start – waar we later in de week profijt van kunnen hebben.

 

Liz Hathway is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Kerst LOL of Kerst stress ? Boogschutter vs Steenbok
Over het algemeen, hebben we momenteel met twee stromingen te maken. Jupiter in Boogschutter rijst voor de Zon, en zodoende drukt Jupiter zijn stempel op onze geest. ‘Gezelligheid kent geen tijd’ – lijkt Jupiter te roepen. Leef nu. Geniet van wat je hebt. Wees dankbaar. De kerst maand is altijd gezellig, maar Jupiter doet er een heerlijke saus daar boven op. Tegelijkertijd staat Saturnus in behoedzame Steenbok, een teken die juist op de tijd let, want we hebben geen tijd te verliezen toch? ‘De klimaat verandert’, ‘Brexit komt eraan’, ‘vandaag worden er herten  afgeschoten’ noem maar op. Er is genoeg reden om depressief te zijn. Deze twee planeten samen, leiden ook tot het idee van ‘gezelligheid als plicht’. Jupiter wil graag … Saturnus ‘MOET’. Op allerlei mogelijke manieren komen we deze twee energieën tegen. Zoals ik vorige week ook schreef, zijn er momenteel veel planeten in de beweegelijke tekens, Zon/Jupiter en vanaf donderdag ook Mercurius in Boogschutter, plus Mars & Neptunus in Vissen. Veel planeten in beweegelijke tekens kunnen besluitloos, meegaand of onzeker maken – maar ook aanpasbaar, flexibel en vindingrijk.

Liz Hathway Astrologie: Kerst LOL of Kerst stress ? Boogschutter vs Steenbok
Mercurius terug in Boogschutter (vanaf donderdag) biedt ons wellicht ook de kans om iets af te ronden wat eind oktober begonnen is. De overstap van Schorpioen naar Boogschutter biedt meteen meer ruimte. Schorpioen is een vaste teken, die lang op één punt kan broeden. De tijd is nu rijp om verder te gaan. Dat Mercurius op dinsdag driehoek de Noordknoop in Kreeft staat, is ook een aanwijzer dat het slim is om oud emotioneele wonden achter ons te laten.

Liz Hathway Astrologie: Kerst LOL of Kerst stress ? Boogschutter vs Steenbok
Op vrijdag maakt de Maan in Vissen een driehoek met Venus en op zondag, staat Venus sextiel Saturnus. Fijne energie voor relaties eigenlijk want Mars in Vissen verhoogd Venus, en Venus in Schorpioen adoreert Mars in Vissen. Dus daar heb je het: een hele fijne receptie tussen de planeten van seks en liefde.

Maar wat Venus en Saturnus betreft: Wat oud, lief of vertrouwd is wordt door Saturnus in Steenbok bemind. Venus in Schorpioen vindt in Saturnus een veilige haven. Maar vergis je niet, er is ook veel passie aanwezig. Think Mars….. My lips are sealed 😉

Ik wens jullie een fijne week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Kerst LOL of Kerst stress ? Boogschutter vs Steenbok

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *