Liz Hathway Astrologie: Zon in Steenbok & de Volle Maan in Kreeft

Liz Hathway Astrologie: Zon in Steenbok & Volle Maan in Kreeft

Het is de week van de winter zonnewende en dit jaar valt de zonnewende bijna gelijk met de Volle Maan in Kreeft. Deze Volle Maan is bijzonder  – want zowel de Zon als de Maan, staan ook op de zogenaamde ‘wereld as’. Rond de jaarlijkse zonnewendes en equinoxen, is het duidelijk dat de aarde zich aan de universele wetten moet onderwerpen – want als de aarde deze wetten niet zou honoreren, dan zou zij uit haar baan vliegen!!  De nul graden van de tekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok zeggen dus iets heel fundamenteels over de dynamische relatie tussen de Zon (bewustzijn) en de Aarde (het lichaam, het kunnen waarnemen, m.a.w. de belichaamde geest): deze graden worden niet voor niets aangeduid als ‘de wereld as’ of ‘axis of the world’. Ik ben net door mijn ephemeride voor de 21e eeuw geweest – en dit is de eerste keer in deze millenium dat de Volle Maan bij de winter zonnewende zo dicht op de wereld as valt. In mijn vlog, heb ik het over een krachtige keerpunt, een breuk, een nieuwe richting. Zeker in het weekend zit er best veel ‘power’ in de planeten standen. De Maan in Kreeft gaat over ‘de tribe’ de eigen familie, wat bij mij hoort. Steenbok daarentegen stelt zich veel zakelijker op – zeker nu Saturnus ook in Steenbok staat.

Liz Hathway is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Zon in Steenbok & Volle Maan in Kreeft

Wellicht hebben we toch een beetje soberheid nodig. Mercurius loopt langzaam in op Neptunus – en hun vierkant is exact op 1e Kerstdag. Ik voel een mogelijke kater…… Neptunus maakt alles mooier dan het is – en met Jupiter ook in Boogschutter is het wellicht moeilijk om binnen de eigen grenzen te blijven. Alle planeten hebben een schaduw kant, en de schaduw kant van Jupiter in Boogschutter is exces, over-optimisme, of zelfs wangedrag.

Liz Hathway Astrologie: Zon in Steenbok & Volle Maan in Kreeft

Tja… Het is een fascinerende week. Venus staat driehoek Neptunus op vrijdag – waar een gevoel van diepe empathie, samenzijn liefst zonder persoonlijke grenzen – vanuitgaat. Schorpioen gaat altijd over diepe stromingen – en omdat Vissen het teken is waar Venus verhoogd staat – kan het ook intens zijn.

Alles bij elkaar opgeteld, een bijzondere week. Niet vergeten, Neptunus in een hoger octaaf van Venus, en Pluto een hoger octaaf van Mars. Hier meer over in mijn vlog. Deze week zou er net zo goed een diepe behoefte aan afzondering kunnen ontstaan –  jezelf even willen onttrekken aan de drukte van alledag. Hoe dan ook met Mars in Vissen – en Pluto in Steenbok, met beide benen op de grond staan, kan geen kwaad.

Ik wens jullie een fijne week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)
360 Degrees Astrology, Amsterdam
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Zon in Steenbok & de Volle Maan in Kreeft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *