Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Jupiter in Boogschutter

Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Jupiter in Boogschutter

Een eclips werpt een schaduw – zowel voor als achter zich, en vorige week waren er al aardig wat aanwijzingen m.b.t. het hoofd thema van de lunar eclips van vandaag. Leeuw heeft een speciaal verband met koningshuizen, met leiders, en met belangrijke personen. Dat de Britse Prins Philip (97 jaar oud) een ongeluk met zijn Range Rover veroorzaakt, en twee dagen later betrapt wordt achter het stuur zonder gordel – zegt iets over zijn bevoorrecht positie. Dat 800.000 Amerikanen geen salaris krijgen, zegt iets over de macht van Donald Trump. De manier waarop Theresa May, het Parliament in de VK haar wil probeert op te leggen eveneens. Het lijkt alsof de autocraten de wind mee hebben. Het gaat om machtsbehoud en de democratie – een Waterman thema – lijdt hieronder.

Liz Hathway is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Jupiter in Boogschutter

In mijn vorige vlog, heb ik best veel gezegd over Venus vierkant Neptunus en Mars vierkant Saturnus. Mars vierkant Saturnus heb ik zelf aan den lijve ondervonden: veel oponthoud en het leek alsof ik lood in mijn schoenen had. Herken jullie dat gevoel? Dat Saturnus momenteel in transit is over mijn Mercurius doet ook een duit in het zak. Dus we gaan het over leuke dingen hebben – en die hebben we deze week.

Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Jupiter in Boogschutter

Op dinsdag staat Venus conjunct met Jupiter in Boogschutter. Een conjunctie signalleert het begin van iets, de start van een nieuwe cyclus. Venus is de planeet van kunst, cultuur, liefde, maar ook van in relatie zijn met iemand of tot iets. Venus in Boogschutter is rusteloos van geest en ervaart de liefde als een groot avontuur. Jupiter voelt zich 100% thuis in Boogschutter, en kan zich van zijn filosofisch, ruimdenkend, progressief kant laten zien. Jupiter in Boogschutter is grensverleggend, vriendelijkgezind, open en eerlijk. Dat deze twee planeten bij elkaar komen, is in mijn ogen een kosmisch cadeau. Deze conjunctie draait om inspiratie, geloof in de toekomst, geloof in de toekomst potentieel van een samenwerking, of gewoon, het geloof hebben in jezelf. Kijk waar deze twee planeten in je geboorte horoscoop staan – de zaken die onder dit huis vallen, krijgen een ‘fresh start’. De conjunctie is morgen rond 13.20 exact. Dit is een moment voor positieve affirmaties. Een affirmatie is een positieve gedachte die je hard op kan zeggen en die je kijk op bepaalde dingen in positieve daglicht kan plaatsen. Affirmaties kunnen je onderbewuste beïnvloeden, en na verloop van tijd je beeld van je zelf herprogrammeren.

Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Jupiter in Boogschutter

De tijd is rijp voor het breken met oude manieren van denken. Op woensdag staat Mercurius in conventionele, ‘ik volg de regels’  Steenbok – haaks op Uranus ‘ik verzin de regels zelf’ Ram. Uranus wordt vaker het hogere octaaf van Mercurius genoemd. Hoe dan ook, jaagt Uranus, Mercurius op de kast. Prima toch? Want we kunnen een frisse blik gebruiken. Op vrijdag komt Mercurius in Waterman te staan, en zodoende triggert Mercurius de graad van maandag’s lunar eclips.

Gek genoeg staan alle planeten op dit moment direkt. En er zijn geen retrograde planeten tot Mercurius retrograde gaat op 5 maart. Dit wil niet zeggen dat alles voorspoedig en snel vooruit loopt. Wat het wel zegt, denk ik, is dat we oog hebben voor wat anders moet. We hebben de ruimte om ergens in ons leven een begin te maken. We kunnen de woestijn niet zo maar veranderen, maar we kunnen beginnen met een kleine oase.

Ik wens jullie een fijne week. Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)
360 Degrees Astrology, Amsterdam
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Venus conjunct Jupiter in Boogschutter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *