Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Waterman, Mars vierkant de Knopen as

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Waterman, Mars in Ram vierkant de knopen as

De week begint met een nieuwe maan in Waterman (om precies te zijn in 15°45′ Waterman). Een nieuwe Maan signalleert een nieuw beginen. Vandaag, tijdens het symbolische ‘terugtrekken’ van de Maan, vindt er een bevruchting plaats die nodig is voor de groei van de volgende cyclus. Kijk waar deze nieuwe maan in je horoscoop valt – want dat gebied van je leven kan wat nieuwe ideeën gebruiken. Waterman heeft een ’tribe’ nodig, een groep waarin hij en rol kan spelen. Waterman kan afstandig of terughoudend zijn – maar heeft wel relaties nodig. Waterman kan situaties ook ‘objectief’ bekijken, zonder te veel emotie. Dit ’talent’ kan soms erg handig zijn.

Liz Hathway is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

 

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Waterman, Mars in Ram vierkant de knopen as

Op donderdag, staat Mars in Ram haaks op de Knopen As. Daarmee bedoel ik – Mars staat vierkant ( een hoek van 90°) op de Noordknoop in Kreeft en op de Zuidknoop in Steenbok.  Mars brengt beide knopen bij elkaar, zodoende maakt hij een aantal oude patronen zichtbaar en laat hij zien hoe je nieuw gedrag kan gebruiken om in je eigen behoeftes te voorzien. Hoe ga je met autoriteit om? Welke emotionele patronen maken je ongelukkig ? Wat kan je uit je conditionering halen die je persoonlijke groei kan bevorderen? De leerlingen die op donderdag in Den Haag tegen ‘climate change’ demonstreren, liften op deze energie – maar hebben zeker ook voordeel van vrijdag’s zeer gunstig astro-weer.

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Waterman, Mars in Ram vierkant de knopen as

Op vrijdag staat de Zon sextiel met Jupiter en Mercurius staat sextiel met Mars. Sextielen zijn kleine, ‘ik ben druk bezig’ aspecten. Je moet in aktie komen wil je profijt van een sextiel hebben. Zon sextiel Jupiter is expansief, optimistisch, en oplossingsgericht. Je zou ook simpelweg een travel gids kunnen pakken, en je volgende vakantie plannen. Vrijdag is een top dag voor een team, voor mensen die samen aan een project moeten werken. Heb je een boodschap? Zorg dat je het overbrengt. Wil je met de sportschool beginnen? Schrijf je vrijdag in! Dit is opwekkende ‘go do’ ‘go get’ energie.

Op zaterdag staat Mercurius sextiel Uranus – en dit is een grote bonus voor de intuitie. Uranus kan in de oor van Mercurius fluisteren – grote problemen blijken simpele oplossingen te hebben – zeker op het gebied van de techniek. Dit is nml. ook een heel technische aspect.

Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Waterman, Mars vierkant de knopen as

Op zondag maakt Mercurius de overstap van Waterman naar Vissen.  Mercurius in Waterman is wetenschappelijk,  ‘zien is geloven’ . Vissen daarentegen is een ‘soulful’ teken en in staat om indrukken en gevoelens op te vangen die normaal gesproken onder de radar zitten. Vissen voelt de stroom aan, en is super-sensitief op het paranormale af! In de tweede helft van deze week, beginnen we meer ruimte aan onze intuitie te geven. In één woord: SUPER !!

Hoe kun je je zwakke punten positief omdraaien? Wat hebben de planeten voor jouw dit jaar in peto? Voor meer informatie over mp3 readings, persoonlijke consulten, workshops, prive les,enz.  stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

P.S. Astrologieblog heeft ook een Facebook groep

© Elizabeth Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley school).
360° Astrology, Amsterdam

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Waterman, Mars vierkant de Knopen as

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *